A bo wczoraj odbyła się cudowna, ostra, bąbelkowa kąpiel moja & mojej forumowej 13 - Ulki ^^ :twisted: :*
Nemezis mam nadzieję, że kiedyś wykorzystamy to, że tak blisko siebie mieszkamy, hahaha :twisted: :*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 21:11, 13 Lis 2009
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 21:12, 13 Lis 2009
ojej a czy to źle o mnie świadczy jeśli należę do obu i mi z tym dobrze ?
e: w mojej byłoby w takim razie fajnie :D moja wanna jest z bąbelkami ^^. :twisted: *patrzy zalotnie*
Ostatnio zmieniony przez Nemezis dnia Pią 21:14, 13 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Pią 21:13, 13 Lis 2009
Pią 21:13, 13 Lis 2009
Mamy już sześciokąt i harem. Forum się rozwija. :twisted:
I mamy też praworządne małżeństwa :P
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 21:14, 13 Lis 2009
Kusząca propozycja, przemyślę to :twisted: mrrr :*
Pią 21:15, 13 Lis 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 21:16, 13 Lis 2009