Mam dwa typy i nie wiem, kogo wybrać. Trzynastka ma ciekawy typ urody, dosyć rzadki. Ma bardzo ładny kolorek oczu :wink: Cuddy jest jedyna w swoim rodzaju, w każdej sytuacji wygląda pięknie i trzyma formę :) Jednak zagłosowałam na dr Hadley. Dlaczego? Dla jaj :)
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Pon 18:08, 05 Paź 2009
Lisa Cuddy jest ładna lecz chyba Allison Cameron ładniejsza. Jak ma włosy przefarbowane na blond to już wymiata... Cuddy jak ją dobrze zrobią to ładnie wygląda a Cameron sama w sobie jest ładna :)
_________________ Luizka ;) Wysłany:
Nie 15:16, 11 Paź 2009
Na początku jak ją zobaczyłam w bląd to mnie zachwyciła, ale teraz...jak tak się przyglądam, to w brązowych chyba było jej lepiej. I z grzywką i bez, miała zupełnie inny urok:)
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Nie 20:11, 11 Paź 2009
Cameron. Chociaż czasem wydaje mi się że w tych blond włosach zlewała się z fartuchem różowym :D
Mimo wszystko zazdroszczę jej figury i włosów.
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Sro 15:12, 11 Lis 2009
Wybór nie jest łatwy, ale obstawiłem 13tke. Wahałem się między nią a Cuddy,ale 13tka jest taka jakaś ..bardziej intrygująca i przez to pociągająca 8)
[właśnie popełniłem 1szego posta na tym forum]