Ale przede wszystkim kojarzony po prostu jako przeciwnik Pilsudskiego.
Pewnie dla tego został zapomniany... a jednak o nim też wypadałoby pamiętać.
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 21:04, 10 Lis 2009
Przeszłość, historia jest podstawą Narodu. jego tożsamości, integralności i trwania. Annabell, nienawidzić święta niepodległości, to nienawidzić wolności, którą ona przyniosła. ja jestem dumna ze swojej tożsamości, bo ją mam. Wiem kim jestem. Obawiam się, że Ty nie masz tej wiedzy.
Nienawidzić Dnia Niepodległości? Przecież to jedno z najważniejszych świąt narodowych!
W sensie nienawidzić za to ,że nie ma Housa. Rozmawialiśmy o tym podczas imprezy.
Wybaczcie, ale nie sposób być na bierząco przy takiej nawale postów ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 21:06, 10 Lis 2009
ToAr, to se wymyślił słupski urząd czy coś. I dwie godziny mam słuchać to, co już wiem. No proszę Cię! Ja nie lubię wykłądów. A 11.11 kojarzy mi się z premierą tego nowego filmu katastrofalnego - 2012 xD
nie ma to jak patriotyczna postawa.
"naród który odcina gałąż swojej historii jest narodem degeneratów"
Kardynał Wyszyński w 1959 roku na Jasnej Górze
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 21:06, 10 Lis 2009
Ludzie walczący o niepodległość wiele by dali, by wysłuchać takiego wykładu.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Wto 21:08, 10 Lis 2009
ToAr, ale pamiętaj, że Dmowski nie byl wcale taki super dobry. Co ciekawe: pojęcie Cudu nad Wisłą zostało właśnie przez niego wykreowane. Tak naprawdę to Piłsudski po prostu wygral tą bitwę, bo był świetnym strategiem. A Dmowski nie mógł przeboleć porażki jego 'przyjaciół', więc teraz mówimy, że pomogła nam Maryja czy tam w co kto wierzy.
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Annabell, nienawidzić święta niepodległości, to nienawidzić wolności, którą ona przyniosła. ja jestem dumna ze swojej tożsamości, bo ją mam. Wiem kim jestem. Obawiam się, że Ty nie masz tej wiedzy.
Nie mówię ,że nienawidzę tego święta! Chociaż może nie rozumiem do końca jak jest ono ważne dla każdego z nas.
Salamandra masz rację trudno nadążyć.
_________________ Woman in BLACK! ''Words can hurt, you know?'' Ubranko by Me Wysłany:
Dobrze, może już wystarczy, bo jutro nie będzie tematów do rozmowy.
O historii naszej Ojczyzny można rozmawiać zawsze, ten temat się nie wyczerpuje.
Autor postu otrzymał pochwałę.
Wto 21:09, 10 Lis 2009