Alan to co możesz o nim powiedzieć? Mówi się, że jest zapomniany. Podczas obchodów Święta Niepodległości się o nim raczej nie mówi, a niewątpliwie dzięki niemu mamy wolną Polskę.
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 21:00, 10 Lis 2009
Annabell__ jesteś pewna? Skąd wiesz, czy nasi prapradziadkowie nie zginęli by podczas jakiś prac czy innych aktach pacyfikacji? Nie byłoby nas w ogóle, ale niewiele osób to teraz docenia.
Wto 21:01, 10 Lis 2009
Witajcie kochani! Wcześniej bezczelnie Was zostawiłam, bo rodzice wrócili i wypadało z nimi trochę poegzystować, ale już jestem :P.
Nawet House'a jeszcze nie oglądałam :P.
Już o tym rozmawialiśmy. Dzień Niepodległości ( znienawidzony przez wszystkich oprócz hattrick)
Nienawidzić Dnia Niepodległości? Przecież to jedno z najważniejszych świąt narodowych!
Roman Dmowski stał na czele Endecji tj. Narodowej Demokracji. Był też autorem (?) Programu Inkorporacyjnego, który przedstawiał jedną z koncepcji granic wschodnich Polski.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 21:02, 10 Lis 2009
hattrick ja dawno nie miałem historii i próbuję sobie z Waszą pomocą co nieco przypomnieć.
No Dmowski był głową Endecji i sympatykiem Rosjan. Organizator Blękitnej Armii. Ale przede wszystkim kojarzony po prostu jako przeciwnik Pilsudskiego.
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
ToAr, to se wymyślił słupski urząd czy coś. I dwie godziny mam słuchać to, co już wiem. No proszę Cię! Ja nie lubię wykłądów. A 11.11 kojarzy mi się z premierą tego nowego filmu katastrofalnego - 2012 xD
i
Korn, mój brat ^ ^ Wysłany:
Wto 21:04, 10 Lis 2009
. Ale przede wszystkim kojarzony po prostu jako przeciwnik Pilsudskiego.
Dokładnie. Zawsze po jednej stronie stał Piłsudzki, a po drugiej Dmowski.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 21:04, 10 Lis 2009