_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 18:17, 24 Maj 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 15:49, 11 Lis 2009
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 14:13, 15 Sty 2010
Doszedłem właśnie do wniosku, źe w Hilsonie Hałs daje równie dużo co Wilson... w końcu w finale 4 serii pozwolił rozpłatać sobie czaszke tylko po to by dowiedzieć się co łyknęła Amber... jakby nie było wycina Wilsonowi numery, bo mu na nim zależy... hmm... źe ja wcześniej na to nie wpadłem...
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Pią 11:19, 05 Lut 2010