również chciałam obejrzeć, ale mi też nie działa :(
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Nie 17:02, 01 Lis 2009
ann nadal nic, wyskakuje komunikat: An error occurred, please try again later :( smutno mi, chciałam obejrzeć :(
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 17:03, 01 Lis 2009
na vh1 babka cytuje posty z tematu na drugim forum "wiesz że uzależniasz się od Housea kiedy .." wszędzie poznam te wypowiedzi jedyny temat z ponad 50 str jaki dokładnie przeczytałam :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Nemezis dnia Nie 17:06, 01 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Nie 17:05, 01 Lis 2009
hej kotek *całuje ją w nosek i tuli się doń by się rozgrzała* a po co przy grzejniku siedzimy *pstryka i zamienia grzejnik w palący się kominek z zapasem drewna* zresztą tutaj chyba kiedyś był kominek...
o.o a w ogóle to pierwszy raz widze Tim'a Roth'a w takiej roli... najemnik^^ strzela, skrada się, goni, ucieka przed latającymi przedmiotami itp.
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 17:06, 01 Lis 2009
tzn. nie wiem, czy było zaznaczone, że od 18, ale ja tam bym pod to kwalifikowała :twisted: to było do piosenki: Erath song, boskie, jeden z moich ulubionych klipów :twisted:
ann próbowałam i nie działa :( a nie masz go na dysku?
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 17:08, 01 Lis 2009
Witaj Cal :* :*
O, przy kominku to zupełnie inna bajka!
*siada obok Cal'a i przytula się*
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 17:10, 01 Lis 2009
www.keepvid.com - ta stronka wam się przyda... można z niej ściągać filmiki np. z YT w troche lepszej jakości (bo może konwertować z .flv na .mp4 i od razu w .mp4 się sciąga)
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 17:11, 01 Lis 2009
Juniuś czyli mam wpisać Earth Song i wyskoczy mi coś zÓego ? :twisted: To musi być mistrzostwo ... z tak smutnego klipu zrobić coś zÓego ! *idzie na poszukiwanie*
Wróciłam...gimnastyka była...musiałam wyglądać zabawnie próbując ogarnąć ten grób...Wychodząc jeszcze posprzątałam jakiś zupełnie brudny, zapuszczony i zapomniany grób :roll:
Caellion dzięki, na pewno się przyda ;-) :*
ann nie znajdziesz tego w taki sposób raczej :( podam Ci link, bo mam w ulubionych, może coś wykombinujesz :twisted:
ten klip wydaje mi się nawet bardzo zÓy :twisted: chyba, że tylko ja odbieram go w taki sposób i działa tylko moja wyobraźnia :twisted:
Lecę na tego House'a, bo znów się zasiedziałam. Marzyłam o takim dniu, żeby w końcu ze spokojem w głowie położyć się do łóżka i w ciepełku wyczekiwać Huddy scen w każdym z odcinków :twisted:
do napisania później :*
Nie 17:18, 01 Lis 2009
sasasa :twisted: no właśnie, może ktoś napisał by coś nowego? :twisted: Jeszcze nie poszłam, bo okazało się, że mam odcinek w złym formacie i muszę ściągać od początku :twisted:
Nie 17:30, 01 Lis 2009