_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 16:43, 01 Lis 2009
A ja idę pooglądać House'a, wyprzedzę sobie może o kilka odcinków 5 sezonu, bo potem w tygodniu znów w TV nie obejrzę :twisted: zresztą tęsknię za Huddy, może trochę mnie to zaspokoi, o.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 16:49, 01 Lis 2009
ale juz niedługo w pon -> 7.11. Huddy comes back :twisted:
*podnosi głowe do góry i uśmiecha się od ucha do ucha*
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Nie 16:54, 01 Lis 2009
Nie 16:55, 01 Lis 2009
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Nie 16:55, 01 Lis 2009
Ja nie wytrzymam :twisted: muszę coś obejrzeć! Może dojadę do Under my skin, bo jeszcze nigdy nie widziałam, muszę się wziąć za nadrabianie :twisted: tak skaczę z sezonu na sezon i szukam Huddy :twisted:
Nie 16:56, 01 Lis 2009
Nie 16:58, 01 Lis 2009
*wchodzi z parującym kubkiem gorącej herbaty i rozsiada się przy grzejniczku*
Witajcie :*
Jednak wyciągnęli mnie na cmentarz. Kuzyn powiedział, że mam do wyboru dwie opcje: jechać z nim albo biec za jego samochodem. Po długim namyśle zapakowałam się do jego faworka...
Koleś potrafi mnie okrutnie wnerwić, ale i tak go uwielbiam :P
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 16:59, 01 Lis 2009
ann ja też chciałam pokazać Ci właśnie filmik taki +18 z piosenką Michael'a, ale wyskoczył ten sam komunikat co przy tym, który Ty podałaś :( a szkoda, bo sama chętnie bym go obejrzała :twisted:
Nie 17:01, 01 Lis 2009