no to do jutro Sevir :*
Ja też chwilowo uciekam, do napisania późnym wieczorem :*
Jeanne obejrzałam ostatni odcinek 4 sezonu Bones i pierwszy 5 :D
Spojler:
tak jak zakończenie 4 sezonu średnio mi przypadło do gustu, tak początek 5 super :D
Pią 22:11, 30 Paź 2009
ann ja chcę do Was! Chyba nigdy nie obchodziłam Haloween :twisted:
przenoszę na tą stronę, żeby było widać :mrgreen:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 22:13, 30 Paź 2009
*przebiera się za wampira i wprasza się na Haloween do ann*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 22:14, 30 Paź 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 22:15, 30 Paź 2009
Pią 22:17, 30 Paź 2009
Dzisiaj nie dam rady skończyć, bo muszę zrobić jeszcze ćwiczenia na kurs, ale jutro postaram się wkleić :3
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Pią 22:18, 30 Paź 2009
Niieeee !
Ja się tak nie bawię... :pokazal jezyk:
Ja nie umiem pisać fików.:( xd
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 22:18, 30 Paź 2009
Pią 22:19, 30 Paź 2009
czy ktoś tu mnie jeszcze pamięta? korzystając z tego, że jestem weekendowo w domu i mam internet :mrgreen: ( w Łodzi takich luksusów nie ma jeszcze, a nawet jeśli by były nie miałabym czasu z nich korzystać) informuję, że żyję, ale co to za życie, jak są chwile, kiedy nie pamiętam jak się nazywam... :roll: