ann, no no, bo w końcu ja Cię wyswatam :wink: A może Ty i rudix przeżywacie kryzys? Powiedz mu wprost, że jak się nie zaangażuje bardziej, to będzie rozwód i cześć!
dobrze gada! facetoch to sie nigdy nei domyśli :roll:
jeanne to jig u ciebie spał a ja jeszcze nie :shock:
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Pon 20:56, 26 Paź 2009
Mógłbym zauważyć, gdybyś mnie co noc w szafie nie zamykała :hahaha: Raz próbowałem się wślizgnąć pod kołdrę, ale akurat przyśnił Ci się kurcza... o przepraszam piękny kogut Ci się przyśnił i chciałaś mnie zjeść :shock:
Cytat:
No e Teraz i ty wysiadujesz na płotach?
Nie... Ja tylko podglądam i strzelam z papierowych kulek do intruzów :>
Cytat:
jeanne to jig u ciebie spał a ja jeszcze nie
Spał to za dużo powiedziane, ja byłem tam torturowany i wykorzystywany :hahaha:
Cytat:
Mam już DOŚĆ !
O Ann :shock: Ty też słuchasz Wiśni ?
mam już dość
więc dosyć tego
wara wiara
mam już dość
idźcie stąd
*nuci*
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pon 21:01, 26 Paź 2009
A ja trochę muzycznie wtrącę. Dziś przez przypadek wróciłam do mojej muzycznej obsesji sprzed jakiś 3 lat, czyli zespołu The Pierces. Zazwyczaj nie lubię słuchać kobiecych głosów, ale te dwie siostry mnie po prosty zauroczyły - jeśli nie muzyką, to sobą, bo są śliczne (a przynajmniej blondyneczka) :D.
ann, rzuć go, rzuć go rzuć go rzuć go! ! !
(i wyjdź za mnie...)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Mógłbym zauważyć, gdybyś mnie co noc w szafie nie zamykała hahaha Raz próbowałem się wślizgnąć pod kołdrę, ale akurat przyśnił Ci się kurcza... o przepraszam piękny kogut Ci się przyśnił i chciałaś mnie zjeść Shocked
Hej, ale w jak miłym towarzystwie Cię zamykałam! No i nie przesadzajmy, że co noc. Parę razy spałeś, bo widziałeś czyje zdjęcie mam przy łóżku :hahaha: Ta! Kurczak! Sam jesteś kurczak :hahaha:
Cytat:
Nie... Ja tylko podglądam i strzelam z papierowych kulek do intruzów chtry
Podgladasz NN? :shock: :mdleje:
Cytat:
Spał to za dużo powiedziane, ja byłem tam torturowany i wykorzystywany
W tym momencie zauważam, że jak tylko zobaczyłam twój avek WIEDZIAŁAM, że będą problemy :hahaha: Jesteś okrutny. Mówiłes, że Ci się podobało :(
Cytat:
jeanne ja jak przyjadę to też dostanę fajna bieliznę zapytajnik
Spojler:
ty nie będziesz mieć bielizny :twisted:
Cytat:
jeanne ty już filtrowałaś za wszystkie czasy Razz
Nie prawda, no...:(
Spojler:
I nikogo nie krzywdziłam. Te kajdanki, sznurki i inne gadżety były z jego inicjatywy :roll: