hattrick, nie cierpię poczucia nieświadomości, kiedy już mam w sobie cząstkę świadomości. Nie zmuszaj mnie do łamania sobie głowy sprawą, przez którą RSL stracił (?) chyba jedną z najwierniejszych swoich fanek.
Ulka95, PW moze być?
GorillA, posiaerj apdlgvsad pem! :evil: Czyli - ja go bardzo lubiłam, taaak? Ściagnęłam sobie jego piosenki i kawałek "The Musician Man", taaak? A teraz stwierdzam, że go już nie nawidzę. Ot, cała filozofia.
hattrick, nie cierpię poczucia nieświadomości, kiedy już mam w sobie cząstkę świadomości. Nie zmuszaj mnie do łamania sobie głowy sprawą, przez którą RSL stracił (?) chyba jedną z najwierniejszych swoich fanek.
Potrzebuje Chasper aby odczyniła uroki nade mną... Naprawdę chcesz wiedzieć i go znielubić? Wiesz mi, że to nienajprzyjemniejsze uczucie.
weszłam tylko powiedzieć że nadal jestem jednym okiem, ale oglądam Bones :D
Pon 18:13, 26 Paź 2009