Ewel , ja wciągam jednego - tego całego Hałsa ! A N. mnie już przytulał z 3 razy , puszczał mi miłe słówka . Tylko teraz nie ma dla mnie czasu . Ma swoją nową , wyższą posadę . Nawet już z nim lekcji nie mamy . Buu .
Spojler:
PS : Kiedyś nawet obliczał mi za ile będę miała dzieci.. wtedy jedliśmy razem lody(bez skojarzeń) i sobie oprócz tego żartowaliśmy ! :twisted:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 18:23, 09 Paź 2009
Nie martw się ! Jeszcze będzie i ładna nauczycielka . Na pewno:) ! PS : Pamiętajmy że wygląd to tylko jedna z zalet .
Jasne że jedna z zalet :D
Poczucie humoru i inteligencja przede wszystkim ;p
A jak do tego piękna to tym bardziej :D ;p
u mnie w szkole nauczycielki to zUo. nauczycieli byście paru znalazły ;p
chocolate
miła grzeczna i opanowana kiedy trzeba tak :D
Ale nie w ten sposób... przecież ta kobieta to jakieś...... nawet nie znam takiego słowa.... po prostu doprowadza mnie do obrzydzenia. Zero radości z życia zero spontaniczności zero wszystkiego.. dobrze że ten clowiek nie ma uczuć ;p
ann, co tylko potwierdza moje przypuszczenie :mrgreen:. Ale tak sobie myślę, że z tego wynika, że ci nauczyciele są nieodpowiedzialni, a może zapomnieli już o czym była mowa na pedagogice :P.
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Pią 18:25, 09 Paź 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 18:25, 09 Paź 2009
W takim razie , jak będzie wiadomo, to bardzo proszę o informację.: )
Pią 18:27, 09 Paź 2009
co tylko potwierdza moje przypuszczenie . Ale tak sobie myślę, że z tego wynika, że ci nauczyciele są nieodpowiedzialni, a może zapomnieli już o czym była mowa na pedagogice .
Przecież to nic złego, jeżeli nauczyciel zobaczy że uczennice się w nim podkochują to jeżeli z nimi będzie rozmawiał lub się serdecznie uśmiechał to przecież nie popełnia jakis wielkich zbrodni.
A nastolatkowie przecież często kochają się w nauczycielach/nauczycielkach, aktorach/aktorkach itp.
Pią 18:30, 09 Paź 2009
Witam :D
Właśnie wróciłam z kościoła, wymodlona za wszystkie czasy :D
Pią 18:33, 09 Paź 2009
Pią 18:35, 09 Paź 2009