Idę pograć w Simsy. Tylko w weekend mam na to czas.
Edit: Dobra, nie idę!
ann, witaj :*
Miałaś widoki na jego zgrabne tyły :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Pią 17:57, 09 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 17:56, 09 Paź 2009
Nie męcz mnie, bo już sama zapomniałam, co chciałam powiedzieć, no :P
ann, a mi p. S. dzisiaj oparł dwie piłki na głowie, żebym przestała go męczyć, chciałam mu je zabrać, ale on uniósł je nad głowę i nie mogłam dostać, musiałam skakać i wpadłam na niego, a on cały czas się śmiał :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Pią 17:58, 09 Paź 2009
Nie męcz mnie, bo już sama zapomniałam, co chciałam powiedzieć, no Razz
czemu nie ?:D jestem ciekawy o.O ;p
Salamandra napisał:
ann, a mi p. S. dzisiaj oparł dwie piłki na głowie, żebym przestała go męczyć, chciałam mu je zabrać, ale on uniósł je nad głowę i nie mogłam dostać, musiałam skakać i wpadłam na niego, a on cały czas się śmiał Very Happy
he he tez tak często robię dziewczynom ;p fajnie to wygląda jak skaczecie ;p
he he tez tak często robię dziewczynom ;p fajnie to wygląda jak skaczecie ;p
O! Jakże niezbadana jest męska psychika! :D Dzięki Ci za rozjaśnienie sprawy :*
Raz3r, a jest szansa, że zobaczymy?
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Pią 18:01, 09 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
Pią 18:01, 09 Paź 2009
Dextera też oglądam i jestem jak najbardziej na bieżąco ;)
Ten sezon uważam za trochę słaby...1 seria pozostanie na 100% moim numerem 1 ;)
Też chciałabym być laborantką, idealny zawód dla mnie ;)
O! Jakże niezbadana jest męska psychika! Very Happy Dzięki Ci za rozjaśnienie sprawy :*
wiesz jaka to fajna zabawa jest ?:d
Btw dzisiaj staranowałem jakąś dziewczynę na korytarzu bo nawet nie zauważyłem, że idzie taka mała była xD
chocolate
no fajny zawodzik :D
Czy Tobie też zbiera się na wymioty jak widzisz tą jego żonę ?:D
E tam sezon nawet ciekawy chociaż fakt słabszy niż wszystkie na razie