Najwyższy człowiek świata z Kubą Rozpruwaczem na madejowym łożu kiedy Mieszko się ochrzcił /Jeździli motorynką po polu aby upić się soczkiem pomarańczowym.
_________________ avek mój "Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones Wysłany:
Sro 19:02, 30 Wrz 2009
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pią 21:21, 02 Paź 2009
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pią 22:03, 02 Paź 2009
Wyszło:
Król Władysław ten z portretu z Dodą Elektrodą w odległej galaktyce w piątek-trzynastego mumifikowali zmarłych, ponieważ trzeba było podlać kwiaty.
Kto?
Sro 14:23, 07 Paź 2009
Sro 14:29, 07 Paź 2009
Sro 16:00, 07 Paź 2009
Całe zdanie:
Rolnik Sam W Dolinie z Wenthworth'em Millerem na plaży w majową, ciepłą noc sporządzali spis ludności aby dostać dobrą pracę.
And once again:
Kto?
Spojler:
Eminem
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Sro 20:00, 07 Paź 2009