Kalpana jest co oglądać ? Czyli taki dobry ? Wowo ! Dasz mi relację na PW po seansie ?
Dobrym to ja bym go nie nazwała xD. Po prostu, szalony, zwariowany - myślisz, że widziałeś już wszystko, a tu pojawia się Aamir rzucający jajkami do przodu (nie mam pojęcia jak nazwać ten taneczny 'ruch', ale każdy może sobie to wyobrazić xDDDDD).
hattrick prawdziwym kibicem się rodzi. Gdyby w tym meczu grała Legia, Wisła, czy jakakolwiek inna drużyna, to też bym kibicował, bo to arena międzynarodowa, i polska drużyna, ale nie przeżywałbym tak tego. Jestem wierny Lechowi od urodzenia, aż do śmierci. I nie obchodzi mnie to, w której lidze będzie grał, ja i tak będę go kochał całym sercem...
Nic dodać nic ująć, chociaż ja Lecha średnio lubię to też dzisiaj mu kibicowałem :wink:
Czw 22:34, 27 Sie 2009
Okej, ignorujecie mnie :mrgreen: więc zmykam, może wpadnę później ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Kalpana, i tak najlepsza moim zdaniem jest piosenka "deko 2000, zamana coś tam.." :D:D
hattrick, :)
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Czw 22:36, 27 Sie 2009
lesio, liga to inna rzecz, tutaj możemy się nie lubić itd. (oczywiście nie popieram ustawek, i innych chuligańskich zachowań, ale jakieś napięcie zawsze będzie). A w europie reprezentujemy bądź co bądź nasz kraj, i powinniśmy kibicować każdej drużynie. Ale cóż stało się jak się stało, trzeba się pozbierać, i ligę podbić :twisted:
Kalpana, serio? kiedyś była na tubisiu, na pewno. Bo mi sis pokazywała.
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Czw 22:41, 27 Sie 2009
Może Aamir się jej wstydzi i jego agenci pozbywają się każdej wzmiance o Meli w necie?
Nie zdziwiłabym się :P
Czw 22:44, 27 Sie 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Czw 22:47, 27 Sie 2009