Dobrze. Zaczynajmy więc. Proszę Parę Młodą aby zwróciła się ku sobie i podała sobie prawą rękę .
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Sro 19:54, 26 Sie 2009
_________________ Ulka, Betti, Ann ;** Kochane ; **
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
"Księżyc w Nowiu" S. Meyer Wysłany:
Sro 19:57, 26 Sie 2009
A teraz czas abyście złożywi sobie przysięge : Draco powtarzaj po mnie :
Ja Draco biorę sobie Ciebie Hattrick za małże i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżowską oraz to że Cię nie opuszczę aż do końca istnienia tego forum. Tak mi dopomóż Housie Wszechwiedzący, w Trójcy jedyny i wszystkie kaczuszki.
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Sro 19:57, 26 Sie 2009
*jako chyba jedna jedyna nie-wzruszona szczerzy zęby i poklepuje po ramieniu Marg*
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
*powtarza*
Ja Draco biorę sobie Ciebie Hattrick za małże i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżowską oraz to że Cię nie opuszczę aż do końca istnienia tego forum. Tak mi dopomóż Housie Wszechwiedzący, w Trójcy jedyny i wszystkie kaczuszki.
Sro 19:59, 26 Sie 2009