Ja mogę być zastępstwem muzyczki, ale wiecie nie wiem co z tego wyjdzie : ) Chcecie zaryzykować? ;>
_________________ Ulka, Betti, Ann ;** Kochane ; **
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
"Księżyc w Nowiu" S. Meyer Wysłany:
Wto 20:02, 25 Sie 2009
_________________ Ulka, Betti, Ann ;** Kochane ; **
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
"Księżyc w Nowiu" S. Meyer Wysłany:
Wto 20:03, 25 Sie 2009
Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. filozof Jagger Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz. Lisa Cuddy Wysłany:
Wto 20:03, 25 Sie 2009
Ach . Czyli nie tylko ja jestem zakochana jego ruchem , jego kroczem ! On i tak zabawi publiczność czy kroczem czy nie kroczem . A przynajmniej zabawiał.. Ach , kocham Cię Michael !
Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. filozof Jagger Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz. Lisa Cuddy Wysłany:
Wto 20:06, 25 Sie 2009