Howling_Mad , rudix ma pracę ( mam z nim stały kontakt) , Cal. gdzieś był w Grecji a Athreas też gdzieś jest na wczasach . Zresztą T. też zbyt nie widzę :< Ale nie martw się , Ciebie jeszcze wyswatamy ! *ociera rączki*
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 19:15, 17 Sie 2009
*Shee wiruje samotnie na parkiecie, wywołując ostatecznie niewielką trąbę powietrzną*
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
paula12145 Ałł ! Jak to śpiewa Nasz niesamowity i wieczny Król
* zasuwa na parkiet i szybko przebiega, powoli oddalając się *.
Świętujcie robaczki , ann musi jeszcze coś powyczyniać . Do Zobaczenia , potem !
A Młodą Parę ściskam mocno *całuję w policzek hattrick *
Do zobaczenia .. *zasuwa jeszcze w ostatnich sekundach i znika*
Hello wszystkim :mrgreen:
Cieszę się, że jestem już w domu, chociaż u Ulki mogłabym siedzieć do końca wakacji! Było po prostu genialnie! Jeszcze raz dzięki Ci za dzisiaj i przed wczoraj, za biopsję pomidora i nielegalne poszukiwanie Vicodinu i za wszystko inne co robiłyśmy :)
Małżowiny :jupi: Ale jedno mnie zastanwia... hattrick postanowiła się zmałżowić?! Największa singielka na forum! Nie wierzę :P Ale bardzo się cieszę Kochani hattrick i DracoPOL i serdecznie Wam gratuluję :D Kiedy ślub?
*wbiega na parkiet i zaczyna tańczyć*
Ostatnio zmieniony przez DOMA dnia Pon 19:19, 17 Sie 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 19:20, 17 Sie 2009