Gratulacje dla Sobie Przyrzeczonych ;)
*oddala się w stronę zachodzącego słońca, ciesząc się swoim forumowym singielstwem*
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 19:08, 17 Sie 2009
Ulka95 pewnie :D zapraszam wszystkich chętnych na parkiet :D :D :D juz znalazłam piosenkę dla przyszłych małżów :D :D :D
hattrick no ja mam nadizeję :D :D :D *świruje w tańcu radości* :D
Dodano 33 sekund temu:
Howling_Mad przestań !!!!!!!!! ciesz się razem ze mną :D :D :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 19:12, 17 Sie 2009
Kalpana, siostro w singielstwie, zatańczysz ze mną do Shakiry? :mrgreen:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.