Ja kowalską też nie za bardzo, ale IM jak najbardziej :D
Dodano 1 minut temu:
na razie zmykam... obowiązki wzywają :( do napisania
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 9:42, 17 Sie 2009
Ja Iron Maiden nie lubię, z przekonania. Samolot zrobiony w ich stylu i w ogóle stracił elektryczność i moja mama mogła zginąć. Więc, raczej ich nie słucham. Wiem, że to nie ich wina i w ogóle, ale jednak...
i
Korn, mój brat ^ ^ Wysłany:
Pon 9:46, 17 Sie 2009
Samolot zrobiony w ich stylu i w ogóle stracił elektryczność i moja mama mogła zginąć.
Nie rozumiem.. Chodzi o to, że Twoja mama leciała ich samolotem, który miał awarię? Jeśli tak, to podobnie jak Ty, nie mam pojęcia, jaki to ma związek z muzyką. Poza tym, Ironi to klasyka - podobnie jak Metallica, Black Sabbath, czy Motorhead, a klasyki wstyd nie znać 8)
Z muzyką nie. Ale tak czy siak, to zostawia jednak jakiś ślad. Nie mogłabym ich słuchac, bo źle bym się z tym czuła xD Ja na prawdę, rozumiem, że niektórym moze się to wydawać dziwne, ale ja taka wariatka jestem :D
i
Korn, mój brat ^ ^ Wysłany:
Pon 9:59, 17 Sie 2009