|
 |
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
zaneta94 napisał: | bozenka21, co sugerujesz tym "wozem albo przewozem"? |
Chodziło mi o to, że albo niech już powstanie Huddy, albo niech zniknie w ogóle. Bo takie stanie na pograniczu jest dla mnie męczące.
Osobiście wolę, aby zniknęło całkiem. Jak dla mnie 14 może pozostać, bo jakieś wątki poboczne muszą istnieć, Chaseron też - bo ich i tak mało widać, ale nie przesadzajmy z tymi shipami. Wątki poboczne mogą opowiadać o czymś innym - adopcja Rachel, brat Wilsona itp
|
|
Wto 18:15, 17 Mar 2009 |
|
bozenka21
Urolog

Pochwał: 10
Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
bozenka21 napisał: |
Chodziło mi o to, że albo niech już powstanie Huddy, albo niech zniknie w ogóle. Bo takie stanie na pograniczu jest dla mnie męczące. |
Howgh! I'm loosing my mind, watching them together.
|
|
Wysłany:
Wto 20:27, 05 Maj 2009 |
|
Ganzi
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja myślę że ludzie mają już dość tego samego chcą poczuć,jakąś energie może jakiś nowy bohater by się przydał,to by coś dało.Mają genialne dialogi,ale jak widać że oglądalność spada np. w przypadku Dr."House" spora oglądalność zmalała to dialogi i świetni aktorzy tego nie zmienia potrzebują nowego wątku.........
|
|
Wysłany:
Sro 23:06, 22 Lip 2009 |
|
GorillA
Pediatra

Miasto: Bulowice
|
Powrót do góry |
 |
|