W tym temacie zamieszczamy najlepsze (tak wiem, że to stwierdzenie ocieka subiektywizmem ;)) filmiki. Na dobry początek, kilka moich typów (czyt. towar z najwyższej półki :D)
Sexyback, czyli przeżyjmy TO jeszcze raz:
Absolutny numer 1!!!
Prawdziwe cudeńka:
Dla miłośniczek (i miłośników) SNOW PATROL (BTW, "Signal Fire" to zdecydowanie najlepszy kawałek ich produkcji!)
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pią 1:00, 26 Gru 2008
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sob 17:38, 27 Gru 2008
Sob 13:01, 04 Kwi 2009
Mój ostatni namberłan - gratulacje dla osoby, która video robiła, bo sceny są idealnie zgrane z tekstem ;)
(swoją drogą - autor(ka) jest z polski, może to ktoś z Was?)
Pią 13:50, 01 Maj 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pią 15:16, 01 Maj 2009