Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Karola napisał: | Siła wyższa śledzi nasze poczynania, cokolwiek byśmy nie zrobili. |
dobry tekst...
a poza tym.. trochę chaotycznie piszesz i z deczka ciężko się czyta.. co nie znaczy, że źle piszesz...
świetnie potrafisz władac emocjami... gdyby mniej chaotycznie... ale nie narzekam... i tak mi się podobają.. a czasem własne emocje mogą wrowadić lekki chaos
wszystkie twoje prace takie dość smutne... zranione... niektóre tylko o tym... niektóre z nadzieją... niektóre specyficzne.
-----
czekam na więcej...
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Czw 17:32, 29 Sty 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Dziekuje bardzo :) Z Blaskiem tak mialo byc. Ja mam smutna nature, co widac w pracach, ale zeby bylo smieszniej nie jestem ponurakiem. Ciekawy i dlugi komentarz, z przyjemnoscia sie czyta :) Napisalam cos weselszego- miniature- ale najpierw adresat zobaczy, potem inni :)
|
|
Czw 19:18, 29 Sty 2009 |
|
Karola
Pediatra

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Karola napisał: | Napisalam cos weselszego- miniature- ale najpierw adresat zobaczy, potem inni |
a jednak, to ta miniatura o której mówiłaś? super :)
|
|
Wysłany:
Czw 20:08, 29 Sty 2009 |
|
Madlen
Onkolog

Pochwał: 4
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tak spotkanie mnie zainspirowalo :)
edit zmiana planow, chyba tu tego nie wstawie, zbyt osobisty wydzwiek, przepraszam.
nowe malenstwo
Hope
Stała opierając się na kulach. Śnieg padał na rozwiewane wiatrem włosy Płakała bo, ktoś ukradł jej nadzieję. - Ta kaleka myśli, że będziemy ją niańczyć do końca życia? Lepiej oddajmy M. do przytułku. Te słowa odbiły się echem w jej głowie. Nagle zahaczyła o coś i upadła na śnieg. Leząca, powoli okrywał biały puch. Łzy wsiąkały w ziemie. Nieoczekiwany dźwięk zmusił ją do , podniesienia głowy. Ujrzała mężczyznę, klęczącego przy niej. Popatrzyli na siebie, wstała niepewnie. Nieznajomy znikł, a może był tylko widziadłem? Drżąc zbliżyła się do ognia- ujrzała człowieka siedzącego tyłem do niej, ubranego w znoszony kożuszek. W tle rozpościerały się pozbawione koloru domy z zimowymi dachami.
On
Siedzę na podłodze, uśmiecham się do życia. Obok mnie leży gazeta. Przenikliwe spojrzenie mężczyzny z fotografii, jak by żyło własnym życiem. Niebieskie oczy ukryte za oprawkami okularów, tajemniczy wyraz twarzy i słynny papieros w dłoni. W tym zdjęciu jest magia i ulotność twych dni. Uśmiechasz się do mnie, tylko z fotografii, ale wierze, ze spotkamy się gdzieś, kiedyś…
|
|
Czw 22:45, 29 Sty 2009 |
|
Karola
Pediatra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jak juz wspominałam jest to bardzo piękne..... piszę piękne bo tylko w ten sposób mogę okreslić Twoje prace. Wzruszające....
jesteś wspaniałą osobą wiesz :cmok:
|
|
Wysłany:
Nie 23:44, 08 Lut 2009 |
|
Madlen
Onkolog

Pochwał: 4
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dziekuje Madlen :) *wzrusza sie, jestem zadowolona, ze te tworki wzbudzaja w tobie tyle emocji. *sciska mocno. Aniolkowi tez przypadly do gustu ;) Dzieki jeszcze raz :*:*:*
|
|
Pon 10:43, 09 Lut 2009 |
|
Karola
Pediatra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |