Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ja "delikatnie" wyśmiewam się z naszych belfrów, a jak któryś z nich idzie przez korytarz, to rozlega się głośne "buuu" :mrgreen:
|
|
Pią 14:34, 10 Kwi 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Na lekcjach gram z kolegami w statki, kropki i piłkę nożną. Oczywiście wszystko na kartkach albo na komórkach 8) . A na przerwach wychodzimy na dwór i gramy w piłkę nożną w realu :)
|
|
Sob 12:33, 18 Kwi 2009 |
|
Tom
Stażysta

Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hehe u mnie na lekcjach przeważnie jest tak, że dziewczyny chodzą osobny i chłopacy osobno.
Więc jak ja razem z dziewczynami jestem to jest tak, że mało kto się do nas zbliży bo moja koleżanka "terorryzuje" innych. Więc mamy spokój przynajmniej nie raz. Bo jak siadamy w koncie to zawsze jest ktoś kto nam przeszkodzi i specjalnie obok nas przebiegnie.
Ja byłem raz wredna podłożyłam takiej jednej nogę i ona sobie zęba wybiła. xD
A na lekcjach to jak zwykle komórki w dłoń i sms-y.
Ale nie raz mojemu koledze wydarzają się odpały. Jak ktoś jest przy tablicy i on jest dyżurnym. Bierze gąbkę i tę osobę polewa wodą...
Ostatnio mi tak zdobił :cry: i na przerwie mu się dostało.. Hehe. Zdeczka xD
|
|
Wysłany:
Nie 19:45, 19 Kwi 2009 |
|
Roka007
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
to niesprawiedliwy temat :( bo ja juz od kilkunastu lat nie chodze do szkoly :cry:
|
|
_________________ -Nie jesteś ciekaw czemu tutaj jestem?
-Jestem ciekaw czemu nie masz na sobie stroju francuskiej pokojówki.
-Jestem halucynacją, nie fantazją.
Amber i House
Wysłany:
Pon 10:34, 20 Kwi 2009 |
|
krzysztof
Student medycyny

Miasto: Takie miasto bez sensu :)
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
krzysztof ciesz się. Ja już ostatni rok i studia :D Ale bęedzie mi smutno bo śmiechy na lekcjach, ploteczki, wyśmiewanie nauczycieli.
Fajnie było.
|
|
Sro 7:25, 22 Kwi 2009 |
|
kasia2820
Reumatolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
U mnie w szkole zawsze coś się dzieje. Raz takiemu Danielowi chłopcy ściągneli buta. Rzucali nim sobie a on rozpaczliwie probował go złapać. W koncu but wpadł do miski z wodą i chwilę później wszedł ksiądz :D Niezłą polewkę wtedy mieliśmy :)
Raz kolega zapalił petardę przy oknie gabinetu pana dyrektora. Potem było śledztwo kto to zrobił :) Oczywiście do dzisiaj nie wiadomo ;P
I inne różne śmieszne sytuacje. Może tak teraz to nieśmiesznie wygląda jak się czyta... ale niezły polew z tego był :) :D
|
|
Wysłany:
Sro 21:00, 22 Kwi 2009 |
|
claudia_black
Student medycyny

Miasto: Oświęcim
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Generalnie słucham muzyki z telefonu, oglądam banerki Lisy Edelstein również z telefonu:)
|
|
Pią 19:59, 15 Maj 2009 |
|
janeczka85
Stomatolog

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ha xdd ja na lekcjach gram w szubienice xdd jak jest nudno ;) i słucham muzyki :D
|
|
Wysłany:
Czw 21:24, 21 Maj 2009 |
|
Kama06
Patomorfolog

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
My na lekcjach gramy w kropki. Ewentualnie, z koleżanką projektujemy ciuszki. Bywa, że jeśli nauczyciel jest słabo rozgarnięty, to gram na PSP z wyłączonym dźwiękiem :]
|
|
Pią 12:56, 22 Maj 2009 |
|
matrixa1
Dermatolog

Pochwał: 6
Miasto: Legionowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja ostatnio przez cały polski wycinałam z papiery samoprzylepnego literki H i ramki do nich, potem sobie poobklejałam koszulkę :lol:
Na historii przyszedł dyrektor i sprawdzał kto ma obuwie zmienne. W maju, cholera! Ale nie zorientował się, że moje adidasy są nie-zmienne (uf). Wyszedł, a ja wyjęłam z torby trampki i zaczęłam się przebierać. Mina nauczycielki - przecudowna.
Chemia. Środek lekcji, facetka coś dyktuje. Nagle kolega wstaje, idzie do tyłu klasy i zaczyna robić przysiady. W klasie cisza, wszyscy, łącznie z nauczycielką oczy jak pięć złotych i patrzą na niego. Po chwili wrócił do ławki.
Nauczycielka: powiesz mi, co to było?
Kolega: ćwiczenia śródlekcyjne!
:lol:
Niemiecki.
Facetka: A teraz...
Kolega (przerywa jej): Idziemy do domu!
Facetka: Nie, jeszcze nie idziemy.
Kolega: MY idziemy.
Zabraliśmy plecaki i wyszliśmy :lol:
Niemiecki again.
Facetka: Co to znaczy?
Kol1: W parku.
Facetka: Nie "W" bo W parku nikt nie mieszka.
Kol2: Ooo to by się pani zdziwiła...
Ogólnie, fajnie jest :lol:
|
|
Wysłany:
Pią 14:47, 22 Maj 2009 |
|
Sarusia
Patomorfolog

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hahaha xdd Sarusia :D rozbawiłaś mnie haha aż nie mogę się powstrzymac od śmiechu xd
|
|
Wysłany:
Pią 15:22, 22 Maj 2009 |
|
Kama06
Patomorfolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja z przyjaciolkami robimy tak, any "umilic"czas nauczyciela, np. bierzemy roli papieru toaletowego, przywiazujemy do spidni i do jakiegos drazka (pamietajcie, musi sie latwo rozwijac!) i biegniemy orzez korytarz. Wygrywa osoba, ktorej nie zerwie sie papier :) Powodzenia :twisted:
|
Autor postu otrzymał pochwałę.
|
_________________ "Nicosc nicosciuje"
Wysłany:
Wto 20:33, 26 Maj 2009 |
|
slashwikihouse
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Teraz już szkołę skończyłam, ale w moim liceum śpiewałam w utworzonym zespole, który zapewniał oprawę artystyczną wszystkich imprez i akademii. I mieliśmy fantastyczną dyrektorkę, która udostępniła nam małą salkę i tam mogliśmy sobie przesiadywać w czasie przerw, śpiewać, grać i ćwiczyć :) a oprócz tego na schodach z przyjaciółmi albo do parku xD a na lekcjach, zależało od przedmiotu, na bioli i chemii się uczyliśmy, na reszcie... różnie ;P słuchało się muzyki, grało w kółko-krzyżyk, czy inne... nigdy się nie nudziliśmy xD
|
|
_________________ Sprawdź mnie.
Wysłany:
Nie 12:15, 31 Maj 2009 |
|
Domena
Student medycyny

Miasto: na Śląsku
|
Powrót do góry |
 |