Pon 9:16, 09 Lis 2009
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose Wysłany:
Pon 10:13, 09 Lis 2009
Bo te sceny nie pochodzą z odcinków, są nagrane dodatkowo, tak o :-D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 19:43, 22 Gru 2009
do wątku lesbijskiego bardziej pasuje 13 :P ale byłoby śmiesznie, tyle że to już by parodia House'a bardziej była :P
Sro 22:31, 31 Mar 2010
One razem? Nie, nie, nie, nie.
Zupełnie inne charaktery, totalnie do siebie nie pasują. Z tego co zauważyłam to nawet nie darzą siebie sympatią. A wizja Cameron jako homo wydaje mi się komiczna. Cuddy to już inna bajka, ale Cam? Niieee.
Wątek lesbijski by się przydał, ale napewno nie między nimi.
_________________ "Urodziwym ludziom wydaje się, że świat powinien wybaczać im grzechy, ponieważ istnieją." Wysłany:
Pon 20:46, 19 Kwi 2010
Dość dawno widziałam już ten 1 spoiler na stronie gdzie między głosem Cameron i Cudyy jest PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP. To było niesamowicie zabawna. Tylko szkoda,że w atakim momencie House jest na cenzurowanym.:)
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Pią 21:05, 13 Sie 2010