Twoje początki, Skiti4?? Bardzo dobry początek, powiem tak podobają mi się większości, ale w niektórych brakuję czegoś wyróżniającego ich np. jakaś ciekawa kolorystyka, dobrze dopasowany napis itp.
Wielki plus dla ciebie za cięcia :)
te trzy naj:
_________________ avek mój "Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones Wysłany:
Wto 20:02, 22 Lut 2011
Witaj w FanArcie :*
Naprawdę to są Twoje początki? Jeśli tak, to wychodzą Ci lepiej niż mi teraz :D. Widać, że kolorystykę masz opanowaną ;) w dodatku przycięcia :serducho:
Pierwsza klasa. W szczególności za kolory :D.
Weny :*
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pią 23:17, 25 Lut 2011
_________________ avek mój "Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones Wysłany:
Sob 15:21, 26 Lut 2011