_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Nie 13:48, 27 Wrz 2009
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Nie 14:06, 27 Wrz 2009
Podsumowując:
Dorota Rabaczewska (Doda) z największym przystojniakiem na świecie w publicznej toalecie o północy 21 grudnia 2012 r. obmywali sobie twarze z błota żeby wygrać konkurs na najdłuższego gila z nosa. :D
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Nie 14:16, 27 Wrz 2009
Nie 15:15, 27 Wrz 2009
W bocznej nawie kościoła wyznawców rycerzy Jedi "dżedaj"
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
Nie 15:32, 27 Wrz 2009
Nie 18:52, 27 Wrz 2009
Świnka Peppa z Arturem Borucem W bocznej nawie kościoła wyznawców rycerzy Jedi "dżedaj" kiedy było ciepłe lato grali w tenisa aby ogrzać się przy kominku :)
_________________ avek mój "Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones Wysłany:
Nie 19:04, 27 Wrz 2009
Świnka Peppa z Arturem Borucem w bocznej nawie kościoła wyznawców rycerzy Jedi "dżedaj", kiedy było ciepłe lato, grali w tenisa, aby ogrzać się przy kominku :mrgreen:
Nie 19:07, 27 Wrz 2009
_________________ avek mój "Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones Wysłany:
Nie 19:11, 27 Wrz 2009
Nie 19:26, 27 Wrz 2009