|
 |
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
uśmiałam się w niektórym momentach tak że aż spadłam z fotela
|
|
_________________ avek mój
"Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow
Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones
Wysłany:
Sob 19:04, 01 Sie 2009 |
|
poprostuxzjawa
Reumatolog

Pochwał: 39
Miasto: Młodocin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
:lol:
Zrobiłam sobie powtórkę z rozrywki i nie wierzę, że tyle bzdurnych pomysłów był w stanie wymyślić jeden człowiek 8)
|
|
Wysłany:
Nie 15:59, 04 Paź 2009 |
|
chocolate
Designer Miesiąca

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
chocolate napisał: | Po dokładnym zapoznaniu się z topografią terenu, zdesperowana trójka postanowiła ukryć w plecaku trochę sadzonek, aby spieniężyć je przy najbliższej okazji. Doskonale zdawali sobie sprawę z tego, że bez prowiantu będą w stanie wytrzymać maksymalnie kilka dni. |
genialny fick :)
Dodano 5 minut temu:
chocolate ten fik jest niebezpieczny :)
"Widok zgrai nastolatków, nieśmiało popijających piwo błyskawicznie odświeżył pamięć Remy. Wprawnym ruchem ręki, wyrwała Taubowi swój czerwony plecak i podeszła do nich. Gdy wróciła z uśmiechniętą miną i plikiem banknotów w kieszeni, jej towarzysze od razu przypomnieli sobie o sadzonkach, ukrytych w ubrudzonej torbie. Dzięki temu mogli spędzić podróż w cywilizowanych warunkach, a nie: szczelnie zamknięci w ciasnej toalecie autobusu."
|
|
Wysłany:
Pon 7:03, 05 Paź 2009 |
|
Net
Lekarz rodzinny

Miasto: Wieliczka
|
Powrót do góry |
 |
|