Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
7x19 "Last Temptation"
Wszelkie posty z pytaniem o link do odcinka będą kończyły się przyznaniem ostrzeżenia. W celu znalezienia takowych linków proszę skorzystać z wyszukiwarki google.pl
(via ToAr ;))
Proszę o zachowanie spójności i sensu wypowiedzi ;) Komentarze typu 'super odcinek' będą usuwane.
Ostatnio zmieniony przez DOMA dnia Wto 22:36, 19 Kwi 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wto 1:05, 19 Kwi 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
xxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony przez Kaszka dnia Sro 10:14, 02 Maj 2012, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Wto 18:34, 19 Kwi 2011 |
|
Kaszka
Stażysta

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
a ja przeciwnie. House bez Cuddy to dla mnie okropne przeżycie, ponieważ wciąż trudno mi w to uwierzyć - nie zdąrzyłam się w ogóle nimi nacieszyć...
ale cały odcinek Bomba! :D
oczywiście na pierwszym miejscu widnieje mój kochany Hilsonek :P - przezabawne! te kury, ten pies, to jak House zamknął Wilsona, i on biegł przez balkon, to jak House trenował psa, salwy śmiechu i tyle :D
niskie pokłony za motyw You Can't Always Get What You What - bardzo mi się to podobało.
Podobała mi się także wdzięcznie uśmiechnięta Cuddy - tego mi właśnie brakowało - jej uśmiechu :wink:
House jak zwykle wspaniały, jego sarkastyczne odzywki, jak i takie po cichutku, na paluszkach, ubieganie się za Masters...
ah! Masters! nic dodać, nic ująć! Dziękujmy że odeszła, lecz cieszmy się że była! Lubiłam ją :cry: ...
Brak mi było jeszcze chociaż jednej maleńskiej sceny choćby mijania się Cuddy i House'a, ale to zostawmy na kolejny odcinek :P
podsumowując: :serducho: :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 19:46, 19 Kwi 2011 |
|
Housetka
Lekarz rodzinny

Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
odcinek bardzo fajny ale wole jak House jest z Cuddy i tak zawsze u mnie zostanie a i wreszcie ta masters odeszła bo juz milam jej dosyc :mrgreen: :D
|
|
Wysłany:
Wto 20:11, 19 Kwi 2011 |
|
Serina01
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cóż,w tym odcinku podobały mi się głównie kurczaki.Spoilery kłamią -House nie jest ani nieszczęśliwy,ani nie bierze dicodinu,który miał już brac do końca sezonu.Cóż wszyscy kłamią.
Brakuje mi Huddy jakie było kiedyś np. w 3 sezonie.
Mam wrażenie ,że te ostatnie odcinki nie wynikają z poprzednich,jakby skleconę dla potrzeb diagnostycznych-co się cieszy powodzeniem u widzów a co nie, na okolicznośc ewentualnego 8 sezonu.Ech! Ten serial był super do 6sezonu!!!
|
|
Wysłany:
Wto 20:43, 19 Kwi 2011 |
|
nowa
Student medycyny

Miasto: Gliwice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiele plusów w odcinku :D
- Masters wreszcie złamała pieprzone zasady
- Masters wreszcie odeszła :D
kurczaki <3 a Wilson był taki komiczny jak ganiał za tymi ptakami. piękne :D reszta nudna. kolejny raz sobie uświadomiłem jak straszna jest amputacja :P
|
|
Wysłany:
Wto 21:13, 19 Kwi 2011 |
|
Mickey131
Student medycyny

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Super odcinek ! ;d
A tak szczerze, to był świetny. Wilson mnie rozbrajał. House zresztą też.
Irytowała mnie ( znowu -.- ) Masters i te jej poranne powtórzenia. Zdziebko głupie to było. Przypadek nie ciekawy.
Ale co mi się podobało. 13. Jak fajnie i szybko się wkomponowała w życie lekarza. ;)
8/10
|
|
Wysłany:
Sro 12:12, 20 Kwi 2011 |
|
Sebikk
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Już stopniowo gorzej robi się z tym serialem.Nie ma już tego czego właśnie najbardziej lubiłam-House'a (co się z nim dzieje?) a gdzie przychodnia-zawsze mnie bawił.Przypadek pacjentki strasznie mnie rozczarował.House wyznaje zasadę: przepisy są po to,żeby je łamać,a reguły są po to,żeby ich nie przestrzegać.
Podobały mi się momenty z kurami Wilsona i House'a.Brak śmiesznych tekstów i za mało House`a diagnosty.
Mam świadomość tego,że to tylko serial,ale zadziwiające-strasznie odrzucił mnie ten odcinek.
Jeszcze wróciła 13.Teraz to będzie zabawnie.Po sezonie 7 nie powinno już powstać,bo scenariusz już i tak kuleje w tym sezonie,że naprawdę ciężko sobie wyobrazić czym scenarzyści mogliby nas uraczyć w następnym sezonie.
Ciekawe czy będzie 8 sezon? i ciekawe co scenarzyści wymyślą w 8 sezonie.
|
|
Wysłany:
Sro 14:24, 20 Kwi 2011 |
|
anola
Rezydent

Pochwał: 17
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nie no motyw z Masters mega... wreszcie jej nie bedzie... kurczaki i zaklad Housa i Wilsona przeszedl wszystko.. :)
|
|
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....
Wysłany:
Sro 15:51, 20 Kwi 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Odcinek bardzo fajny. Podobało mi się to w jaki sposób ukazali odejście Masters i zakład House`a z Wilsonem. Cieszę się że dodają mało scen z Dominiką.
|
|
Wysłany:
Pią 13:28, 22 Kwi 2011 |
|
Curioustylvia
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
niech bedzie jak najmnie tych scen z tą :x Dominiką bo ja nigdy jej nie polubie a po pierwsze ona jest za młoda dla House i za głupia ona nigdy mu nie zastąpi Cuddy dosc juz spadła oglądalnosc tego serialu po tym jak rodzieli House i Cuddy wiec wole zeby nie robili kolejnego sezonu bo nieche zeby zepsuli ten serila bardzieji niz teraz jest :D 8)
|
|
Wysłany:
Pią 18:00, 22 Kwi 2011 |
|
Serina01
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ja tam do Dominiki nic nie mam, śmieszny wątek z nią
|
|
Wysłany:
Sob 13:45, 23 Kwi 2011 |
|
Mickey131
Student medycyny

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cieszę się że Masters wreszcie odchodzi. Nie wiem czemu ale strasznie jej nie lubie :roll:
Odcinek 8/10 - za mało 13tki :|
O tak zgadzam się z wami - zakład House'a z Wilsonem -> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
Sro 13:03, 27 Kwi 2011 |
|
black_angel
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ja tam dokłądnie wiem czemu nie znoszę Masters :P