Według Hollywoodzkiego Stowarzyszenia Prasy Zagranicznej najlepszym serialem telewizijnym niestety nie okazał się "House M.D." lecz "Mad Men ". Podobnie sprawa wyglądała w przypadku kategorii najlepszy aktor w serialu TV gdzie statuetkę odebrał Gabriel Byrne – "In Treatment "
Best Television Series - Drama:
:arrow: Dexter (SHOWTIME)
:arrow: House (FOX)
:arrow: In Treatment (HBO)
:arrow: :!: Mad Men (AMC)
:arrow: True Blood (HBO)
Best Performance by an Actor In A Television Series - Drama:
:arrow: :!: Gabriel Byrne – In Treatment (HBO)
:arrow: Michael C. Hall – Dexter
:arrow: Jon Hamm – Mad Men
:arrow: Hugh Laurie – House
:arrow: Jonathan Rhys Meyers – The Tudors
Ostatnio zmieniony przez Madlen dnia Pon 13:18, 12 Sty 2009, w całości zmieniany 1 raz
Jak widać w tym roku Globy 'House'a' ominęły. Pozostaje tylko wierzyć, że kolejne wręczenie nagród będzie dla House'omaniaków lepsze ;)
Ale czy samo znalezienie się w gronie pięciu 'najlepszych' nie jest już niezłym wyróżnieniem? ;) Może to nie zadowala rządnych wygranej, ale zawsze jest jakimś pocieszeniem :P
Gala była jak zwykle huczna i bardzo głośna I choć to faworyci zwyciężali w większości kategorii, to i tak na twarzach pojawiało się to standardowe 'zdziwienie' ;)
_________________ Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny. Wysłany:
Pon 11:06, 12 Sty 2009
wow nie widziałam tego zdjęcia Oliwi, fajnie wygląda
Sob 14:46, 17 Sty 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sob 17:58, 17 Sty 2009