[sezon 6] Spoilery
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 62, 63, 64 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki ogromne !

PostWysłany: Sro 14:35, 13 Sty 2010
IsisDee
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Nie ma sprawy :)

Tłumaczenie Ausiellowych wywiadów (link stronę wcześniej)

Z Jessem:

Ausiello:Jak jest w Housie bez twojej głównej żeńskiej postaci, po jej odejściu? Wymagało to przyzwyczajenia się na początku, bez Jennifer?
Jesse: Tak, mamy teraz nowy zespół. Więc jest inaczej. Ale jest nowa energia i ...eee...nowy zespół ...ale wiecie, ona może wróci w pewnym momecie (mruga)
Ausiello: A jak tam dynamika w nowym zespole? Bo przez parę lat byłeś nieco dalej, czujesz się teraz bardziej częścią serialu?
Jesse: Jasne, sezon 6 jest świetny i piszą dla mnie naprawdę świetne rzeczy, dość mroczne, ale naprawdę świetne do grania. Zbliżamy się teraz do końca sezonu 6, więc mam nadzieję, że seson finale będzie miał więcej tego... będzie dobry.
Ausiello: Jak to było być reżyserowanym przez Hugh?
Jesse: Kręcimy to dopiero w czwartek. On i ja będziemy tam przez cały dzień. On się nieco denerwujem ale myślę, że będzie świetny. Ja nie mogę się doczekać, bo to ciekawe, kiedy aktor daje reżyserskie wskazówki. Reżyserował już wcześniej, ale nie ten serial. Ale jeśli ktoś jest idealny do tego, to jest to on.

PostWysłany: Sro 14:41, 13 Sty 2010
Katia
Patomorfolog
Patomorfolog

Pochwał: 12

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

wywiad z Lisą Edelstein i Katie Jacobs:

PostWysłany: Sro 19:09, 13 Sty 2010
orco
Tłumacz

Pochwał: 28

Powrót do góry

Wpadłam tylko napisać,że mnie rodzina odpędziła od kompa, wrócę za jakiś czas i coś wrzucę ;)

Dodano 12 minut temu:

Ausiello: Jesteście, nie ma was, odchodzicie, jesteście zwolnieni, bla-bla-bla. Mamy teraz trochę stabilizacji? Zespół? Zostaniecie razem? Chociaż na kilka odcinków?
Olivia: Myślę, że zobaczycie teraz nieco stabilizacji na tym polu. Nikt nigdy (tu nie słyszę dobrze, chyba "stay for fun" - nie został dla zabawy) w zespole House'a. Myślę, że to go czyni interesującym. Myślę, że my wciąż się przed nim staramy/udowadniamy (coś). I że jeśli kiedykolwiek byłoby nam wygodnie w naszej pracy, stracilibyśmy to oczekiwanie i ciekawość, nie byłoby interesująco.
Ausiello: Mam poczucie, że sprawa z Huntingtonem znowu się pojawi, była przez chwilę trochę uśpiona.
Olivia: Jeśli poproszę o zbyt wiele jestem pewna, że wróci. Na pewno uderzy mnie mocniej.
Ausiello: A co z romansem pomiędzy wami dwojgiem?
Olivia: Pomiędzy nami? Rywalizuję z całą relacją Foreman-Taub, która zacznie się w tym roku.
Peter: Foraub.
Olivia: Foraub.
Ausiello: Nie wywraca języka.
Peter: To część napięcia, z którego jednak wszyscy się ucieszą - nic tu (=w tym shipie) nie wywraca języka.
Olivia (śmiech)
Peter: No, a sprawa Taub-13?
Olivia: Jak to się nazywa? Thaub?
Peter: Thaub.
Olivia: THAUB. Nigdy nie wiadomo. Może się zdarzyć.
Ausiello: Skoro mowa o napięciu: Hugh Laurie reżyseruje odcinek. Jesteście podekscytowani?
Olivia: Tak! Od lat go błagaliśmy, żeby reżyserował.
Peter: To będzie świetne.
Olivia: On ma tyle wiedzy, którą może nam przekazać. I myślę, że zawsze miał myśli o tym, jak on by wyreżyserował odcinek. Myślę, że mógłby też napisać odcinek. Jest bardzo utalentowany. Bardzo na to czekamy, to będzie super zabawa. Nie możemy się doczekać.
Ausiello: Jakieś dowcipy? Utrudnicie mu to? Może chociaż pierwszy dzień?
Olivia: Myślę, że dowcipy będą robione nam. Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, co założy. W zeszłym roku miał...

Tu chciałam cofnąć, żeby usłyszeć słowo i się okazało,że filmik zaczyna się ładować od nowa. Ponieważ coś jest nie tak z moim netem, a te filmiki na Ausiello są do kitu, tnie się to niemiłosiernie i potrzebowałabym chyba z godziny, żeby się te 2 minuty załadowały znów do tego miejsca. Nie wiem, czemu Ausiello nie może wrzucać "normalnie" na Youtube, tam nie mam problemów z buforowaniem. Jestem sfrustrowana,może kiedyś wysłucham tego wywiadu do końca, to wrzucę :(
Przepraszam

PostWysłany: Sro 20:22, 13 Sty 2010
Katia
Patomorfolog
Patomorfolog

Powrót do góry

6x12 Remorse - zdjęcia promocyjne

http://www.housemd.info.pl/news/1258/6x12-remorse-zdjecia-promocyjne.html

PostWysłany: Sro 21:37, 13 Sty 2010
ToAr
(prze)Biegły Rewident
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63

Powrót do góry

Plotki dot. odc. 17.

Ten odcinek ma podobno zmienic dynamike sezonu. Podobno tu
się zaczyna początek konca Luddy.
W odcinku nie ma Lucasa, ale między Cuddy i matką porwanego
dziecka dojdzie do rozmowy która prawdopodobnie da Cuddy wiele
do myslenia.

PostWysłany: Sro 21:46, 13 Sty 2010
milena671
Stażysta
Stażysta

Miasto: Łódź
Powrót do góry

milena671 napisał:
Plotki dot. odc. 17.

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przepraszam, już się uspokajam ;)

Ja w ogóle przewiduję, że Huddy jeszcze wróci. Odpowiedzi na pytania o Huddy są mgliste, ale żadna nie jest przecząca. Same takie "nie mogę jeszcze powiedzieć" itd. :)

PostWysłany: Sro 21:49, 13 Sty 2010
Katia
Patomorfolog
Patomorfolog

Powrót do góry

Nie wiem czy ktoś zapodał, ale jeśli nie to proszę. Cytat z forum FOXa

Cytat:
A bit late on Auseillo's part as this has been all over twitter for a few hours now but:

Confirmation of JMO's return:

"She’s baaaaaaaack!

Sources confirm to me exclusively that Jennifer Morrison is heading back to House later this season. The timing and context of her return are being kept under wraps (read: I know but it’s too spoilery to reveal), but a House insider says, “You will see Cameron again on House before the end of the season.”

Morrison recently joined the Broadway revival of The Miracle Worker. It’s possible the actress will squeeze in her House comeback before the play starts previews next month. It’s also possible she will use one of her dark days (typically Monday) to fly out to L.A. and work on the show.

But enough about the boring logistics, Cameron’s coming back (just as I said she might)! React away in the comments! And then re-watch my Jesse Spencer interview from Monday night and look for clues that he knew all along. If you can’t find any, look again, because they’re there."

"Just as I said she might". Oy.

http://www.youtube.com/watch?v=q58_1bCh2ig&feature=related

PostWysłany: Czw 1:44, 14 Sty 2010
Athreas
Immunolog
Immunolog

Pochwał: 5

Miasto: Szczecin, ale czasem zawiewa mnie gdzie indziej//Waw
Powrót do góry

Tak, Cameron wraca i będzie w odcinku 17.
Ma byc zamknięta razem z Chasem. A nie tak
jak mowilo pierwsze info, ze Chase bedzie zamkniety
razem z Rebecą czy cos takiego.

PostWysłany: Czw 4:58, 14 Sty 2010
milena671
Stażysta
Stażysta

Miasto: Łódź
Powrót do góry

btw. apropo informacji prasowej dotyczącej "Remorse":
POTW = "Patient Of The Week" czyli "pacjent tygodnia"

PostWysłany: Czw 7:54, 14 Sty 2010
orco
Tłumacz

Pochwał: 28

Powrót do góry

A czy ktoś wie, w którym odcinku Lucas wytnie House'owi numer i ten upadnie pod prysznicem, bo się pośliźnie??

Czytałam kiedyś, ale nie pamiętam, który to ep :)

'As Jimmy suggested that I'm on heroin, I decided to admit I'm on Methadone. In return I got a bunch of very "friendly" words and a warning about side effects. One of them was already done to me, that was apnea occurs. Ceased to circulate air through my airway, and the pulse was almost imperceptible, but Foreman decided to return it to me stimulating my sensory receptors.' - I looked at him significantly, expected some questions, at the end my story was interesting. I looked more closely, raising single eyebrow slightly. Then Lucas said. 'How?' 'Excellent question. He twisted my nipples! '

PostWysłany: Czw 8:51, 14 Sty 2010
NiEtYkAlNa
Stażysta
Stażysta

Pochwał: 5

Miasto: Houseland
Powrót do góry

IsisDee napisał:
troszkę chaotyczny ten odcinek, ale zapowiada się fajnie ^^ , tyle że nie rozumiem czego o 13 można by się jeszcze dowiedzieć ... :O może to transwestyta :P Fajnie, że będzie Cuddy na 1 planie bo w ostatnim odcinku troszku jej brakowało :D

6 sezon i wciąż nie wiesz, że każdy ma jakąś tajemnicę? :) :)

PostWysłany: Czw 10:13, 14 Sty 2010
Campanile
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Info od Ausiella o czołówce House'a i JenMo:

Question: When is House going to change its opening title sequence to add Olivia Wilde and Peter Jacobson? They’ve had the same opening since the beginning. —Anonymous
Ausiello: In spite of your funny name, or perhaps because of it, I asked exec producer Katie Jacobs for you. Her reply: “In season 4, people said, ‘Are you going to change the credits once you decide on who you are adding to the team?’ and I felt like it was awkward to switch in the middle of the season. I could have done it season 5. I certainly didn’t want to change anything [at the start of season 6] because we opened so differently. But now I am thinking about it. I think they should be part of it.” Olivia, Peter, you can send your thank-you notes directly to Anonymous.

Question: Please tell us something about Jennifer Morrison returning to House! —Amy
Ausiello: I should’ve seen it coming! Here’s what Omar Epps told us about JMo’s exit and possible comeback last week at the People’s Choice Awards: “I definitely miss her… I certainly didn’t see it coming. I don’t think anyone did. She is a great person and I’d gotten used to seeing her most days of the year. [But] she is not officially gone. It isn’t like they killed her off. And even if they had, we’ve already had a dead person come back with Amber. So there is still a possibility.” The clues were everywhere!

PostWysłany: Czw 10:15, 14 Sty 2010
Katia
Patomorfolog
Patomorfolog

Powrót do góry

milena671 napisał:
Plotki dot. odc. 17.

W odcinku nie ma Lucasa, ale między Cuddy i matką porwanego
dziecka dojdzie do rozmowy która prawdopodobnie da Cuddy wiele
do myslenia.

*yes yes yes!*

I to ma być odcinek wyreżyserowany przez Hugh! Ausiello, z tego, co pamiętam, właśnie marzył o tym, żeby Hugh wyreżyserował zerwanie Luddy...

*wciąż Hilsonka, lecz serducho chyba nie...*

PostWysłany: Czw 15:14, 14 Sty 2010
sherlotka
Pediatra
Pediatra

Pochwał: 4

Powrót do góry

Zerwanie Luddy to pewnie jeszcze nie będzie... Myślę, że Lucas może się z nami ciągnąć do końca sezonu.
Ale im gorzej dla Luddy, tym lepiej dla Huddy :)

Może ja jestem zaślepiona, ale wydaje mi się, że jest w wywiadach (np. z Lisą) ślad sugestii, że Huddy jeszcze "powróci" ;)

PostWysłany: Czw 16:26, 14 Sty 2010
Katia
Patomorfolog
Patomorfolog

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 62, 63, 64 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92  Następny
Strona 63 z 92

Skocz do: