|
 |
[sezon 6] Spoilery
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 55, 56, 57 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
sherlotka napisał: | Chyba że z Cuddy... NIE! To niemożliwe... |
:shock: To by było dziwne.
margolcia-1984 napisał: | Może jeszcze niech House straci pamięć i przez 100 odcinków uświadamia sobie, że kocha Cuddy, a przy nim będzie czuwać Stacy, nie pozwalając nikomu otworzyć mu oczu i zrozumieć prawdy. |
No jacha!
margolcia-1984 napisał: | hattrick z tą adopcją delfina tez mi się podoba |
i żeby nie było nudno, będzie to różowy delfin, spotykany tylko w Ameryce Południowej. W ramach akcji "Różowy to nie tandeta". Cuddy postanowiła się włączyć, aby pokazać swoją dezaprobatę wobec kąśliwych uwag ludzi na temat jej różowych sweterków. :mrgreen:
----
Oczywiście, kiedy opowiedziałam Psotowi najnowszego newsa, zrobił wielkie oczy. Nasze intensywnie myślące twórcze umysły, natychmiast zaczęły produkować najróżniejsze teorie.
1. House miał skok w bok w przeszłości. (Psota)
2. Matką tego syna jest jakaś prostytutka, z której usług skorzystał House. (moja)
3. House zgodził sie kiedyś na adopcję wirtualną dziecka z Afryki, a teraz ten kolo przyjechał mu podziękować. :hahaha: (moja, of kors)
:mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pią 18:16, 04 Gru 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
kim napisał: | Ja się łudzę nadzieją, ze jeśli faktycznie plotka jest prawdziwa, to ten syn House'a okaże się jakiś... "fejkowy" czyli House dla jakichśtam swoich celów wynajmie faceta, żeby ten pocośtam udawał jego syna. To jedyna szansa, żeby serial całkiem nie zszedł na soapoperowe psy ;) |
Zgadzam się. To jedno jedyne by ich ratowało, jeśli koleś faktycznie ma zagrać House'owego syna.
Ale i tak jestem na przeogromne NIE!
E:
Właśnie napisałam swój sześćsetny post! *polewa*
|
|
Wysłany:
Pią 18:32, 04 Gru 2009 |
|
Sarusia
Patomorfolog

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | 3. House zgodził sie kiedyś na adopcję wirtualną dziecka z Afryki, a teraz ten kolo przyjechał mu podziękować. hahaha (moja, of kors) |
buahahhah *umarła ze śmiechu* hattrick, Twoje pomysły są THE BEST :lol:
|
|
Wysłany:
Pią 18:48, 04 Gru 2009 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
margolcia-1984 napisał: | buahahhah *umarła ze śmiechu* hattrick, Twoje pomysły są THE BEST |
dziękować :mrgreen: Gdybyś wiedziała jakie pomysły wymyślamy z Psotem... O odejściu Morrison mielismy zabójczą teorię.
|
|
Wysłany:
Pią 18:52, 04 Gru 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | 1. House miał skok w bok w przeszłości. (Psota) |
Twój Psot a bardziej racjonalne podejście raczej, za to Ty przechodzisz moje najśmielsze oczekiwania. Z tym różowym delfinem to już poezja :lol: I love taki abstrakt :lol:
A o pomysłach dotyczących odejścia Morrison chętnie poczytam :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pią 19:01, 04 Gru 2009 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
margolcia-1984 napisał: | Twój Psot a bardziej racjonalne podejście |
On po prostu wszędzie widzi sex, zdrady i inne :roll:
margolcia-1984 napisał: | raczej, za to Ty przechodzisz moje najśmielsze oczekiwania. Z tym różowym delfinem to już poezja I love taki abstrakt |
czasem jak wena dopisze i dobry humor, miewam odpały. :hahaha:
margolcia-1984 napisał: | A o pomysłach dotyczących odejścia Morrison chętnie poczytam |
Ta wersja została ułożona bardizej z myślą o preferencjach Psota, tzn. występują tu dosyć "głębokie" relacje międzyludzkie. Otóż. Kiedy na razie było tylko wiadomo, że odchodzi, od razu stwierdziliśmy, że prawdopodobnie dlatego, że będzie w ciąży. Więc! Cameron miałą szybki numerek z House'em. Oczywiście wciąż byłą z Chase'em. Kiedy okazało się, że była zaszła w ciążę, wszyscy myśleli, że to dziecko jej partnera, RObercika. Tylko House i Cam znali prawdę! i Cameron powiedziała, ze musi odejść ze szpitala, bo coś tam, a w rzeczywistości po prostu nei mogła się oprzeć hot-diagnoście :mrgreen: nadchodzi big dzień narodzin. Chasior jest cały happy i towarzyszy przy porodzie. Lekarz w końcu przynosi noworodka, Chasior patzry, a tu... NIEBIESkoOKI BRUNET Z WYRAZEM TWARZY PT. "WYGLĄDASZ NA PRZYGŁUPIEGO KANGURA". :hahaha: Ale to dosyć słabe...
Psot od dawna czekał na trójkącik Houes'a, Cameron i Cuddy, więc odejście Jen zniszczyło jego nadzieje. :hahaha:
|
|
Wysłany:
Pią 19:26, 04 Gru 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | NIEBIESkoOKI BRUNET Z WYRAZEM TWARZY PT. "WYGLĄDASZ NA PRZYGŁUPIEGO KANGURA". |
:hahaha:
Nie no, szacuneczek :peace:
Wielkie dżinks za te rewelacje. Są powalające :lol:
|
|
Wysłany:
Pią 19:31, 04 Gru 2009 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
margolcia-1984, i tak nie zdążyliśmy wygłosić ciekawszego pomysłu o tym synie House'a, bo oznajmiłam Psotowi o nim podczas jakiejś tam uroczystości szkolnej, a Klindżer grasuje... Potem poszliśmy do domu. WIęc prawdopodobnie dopiero w poniedziałek zaczniemy pleść prawdziwe głupoty.
margolcia-1984 napisał: | Wielkie dżinks za te rewelacje. Są powalające |
Mogę Ci je dostarczać na bieżąco :cfaniak:
|
|
Wysłany:
Pią 19:38, 04 Gru 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Athreas
Immunolog

Pochwał: 5
Miasto: Szczecin, ale czasem zawiewa mnie gdzie indziej//Waw
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nikt nie powiedział, że ze związku z Cuddy, przecież to byłby absurd.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 11:32, 05 Gru 2009 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Od razu absurd :roll: To syn z Huddy związku sprzed lat, ale pewnie okaże się, że Cuddy straciła pamięć i nie jest tym, kim jest. A syn wychował się z różowym delfinem adoptowanym przez Cuddy przed laty. Lucas odnalazł syna i delfina :lol: To detektyw jeden!!!!!!!!!!!
Jasne, że absurd. Walnęli jakąś głupotę, żeby odwrócić uwagę od prawdziwych przecieków, z którymi sobie nie radzą.
|
|
Wysłany:
Sob 12:46, 05 Gru 2009 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Athreas napisał: | W sensie, że ze związku z Cuddy? |
Tego nie wiadomo, ale to niemożliwe raczej.
margolcia-1984 napisał: | Walnęli jakąś głupotę, żeby odwrócić uwagę od prawdziwych przecieków, z którymi sobie nie radzą. |
I hope so.
No ale moim zdaniem powinni znaleźć jakąś osobę, która odpowiadałaby za takie rzeczy. Ja bym dbała o to, aby nei było przecieków, jeśli byłabym w ekipie tak znanego serialu.
Dodano 1 minut temu:
margolcia-1984 napisał: | A syn wychował się z różowym delfinem |
I syn potrafi mówić i w języku ludzi jak i w języku delfinów :hahaha:
|
|
Wysłany:
Sob 20:22, 05 Gru 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | I syn potrafi mówić i w języku ludzi jak i w języku delfinów hahaha |
I będzie uczył House'a języka delfinów. A nowa pasja House'a wyzwoli go z bólu na zawsze.
Kurcze, szkoda, że Rachel jest za mała, bo mogłaby się związać w przyszłości z synem House'a (albo z różowym delfinem :hahaha: )
|
|
Wysłany:
Sob 20:30, 05 Gru 2009 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Athreas napisał:
W sensie, że ze związku z Cuddy?
Tego nie wiadomo, ale to niemożliwe raczej. |
Wiem - po prostu sam spoiler wydaje mi się tak samo niemożliwy jak to, że synek byłby Huddy dziecięciem :lol:
A poza tym to przecież imdb :)
|
|
Sob 21:56, 05 Gru 2009 |
|
Athreas
Immunolog

Pochwał: 5
Miasto: Szczecin, ale czasem zawiewa mnie gdzie indziej//Waw
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Episode 11, airing 1/11: "The Down Low," written by Friedman & Hess.
-GY called it "ridiculously fantastic" for H/W fans, and has made various other hints/teases.
Episode 12, airing 1/25: "Remorse," written by Peter Blake.
-May or may not be the one where H & W pursue their new neighbor. GY said the episode was "good news for Hilsons but bad news for Huddys." (Ugh, pairing names, though, amirite? Correct answer: yes.)
Episode 13, airing 2/1: "Moving the Chains," written by Friend & Lerner.
-Title is a football reference, but don't know much for sure beyond that.
Episode 14, airing 2/8: Unknown title, written by Moran.
-All-Cuddy episode. Wilson is in about 3 scenes, the same number Cuddy had in "Wilson," according to RSL.
Episode 15, airing 3/1: Unknown title, written by Egan.
-Involves something that made RSL pretend not to be speaking to her.
Episode 16, airing 3/15: Unknown title, written by Kaplow.
Episodes 17-22: no idea. Attie and Hoselton will probably each have another episode, as they're the only regular writers not to have had two credits by this point in the season. |
jeszcze nie wiadomo, co będzie w ostatnich odcinkach, tamto to plota :-)
|
|
Wysłany:
Sob 23:45, 05 Gru 2009 |
|
gaba
Student medycyny

Pochwał: 8
Miasto: wroclaw
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Spoilery |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 55, 56, 57 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 Następny |
Strona 56 z 92 |
|