dobranoc L. Madlen i Syśka :*
A ja sobie pogram w Tomb Ridera, ale najpierw idę się myć :D
Czw 23:51, 12 Mar 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 0:03, 13 Mar 2009
wykąpałam się i zdumiona zauważyłam że już po 12,
idę spać :spie:
Dobranoc :onajego:
zÓych snÓw :twisted:
Pią 0:06, 13 Mar 2009
:hahaha: chyba 5x17 zostanie moim ulubionym odcinkiem ze względu na pacjenta...
Spojler:
Nick jest śmiechowy choć czasem zbyt szczery
Dodano 37 minut temu:
cały odcinek Hilsonowaty, ale podobał mi się
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pią 0:45, 13 Mar 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 1:41, 13 Mar 2009
Dzieńdoberek !!!! :)
Dziś piątek trzynastego - ale fajnie :spoko:
Lecę do Media po jakąś pralkę - moja wczoraj wydała ostatnie tchnienie. Choć w zasadzie "tchnienie" nie jest dobrym określeniem, bo grzmociła tak, że chyba trzy domy dalej było słychać. Bałam się tylko, że zanim skończy wirować, to po prostu wybuchnie :>
Syśka - to rozumiem, że dziś nie muszę szykować obiadu?? Narobiłaś mi apetetu.... 8)
L. - GRATULACJE !!
Wczoraj był jakiś bunt z netem/kompem, bo nie chciał pokazywać stron forum, a jak już pokazał, to nie wysyłał odpowiedzi - a tak pięęęęęęknie pisałam :>
Bawcie się dobrze i do później :papapa:
Pią 9:31, 13 Mar 2009
Dzień dobry bardzoooo! *przeciąga się jak kot (bo nie wiem, jak przeciągają się guźce..*
Coś czuję, że dzisiaj spłonę na stosie - wzięłam półgodzinny prysznic, w trakcie którego zużyłam całą ciepłą wodę. Nawet nie macie pojęcia jak teraz ładnie pachnę (mlekiem i miodem) :mrgreen: