|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #9[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 597, 598, 599 ... 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
hattrick, jak się trzymam? Źle. Liczę na niekonsekwencje moich rodziców i mam nadzieję, że odadzą mi kabel już dziś ;) A jak nie to sama sobie znajdę :)
Nicolle hej :D Miło mi Cię poznać, Doma jestem ;)
|
|
Czw 11:38, 04 Lut 2010 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Nicolle napisał: | Wiesz nie mysl sobie, ze wchodze Ci w tylek czy cos Mowie prawde |
Nie myślę. Nie jestem na tyle ważną osobistością na forum, żebym miała jakichkolwiek lizusów. :wink: Przyznawanie mi racji to niecodzienny widok.
Nicolle napisał: | W 100% sie zgadzam. I jeszcze tak isc do jeziorka sie pokapac. Cudownie:D |
Tu wychodzi moja popaprana natura romantyczki, ale ja wolę obserwować, słuchać, czuć, myśleć. Po prostu wpatrywać się w jakiś punkt. Nic więcej.
Nicolle napisał: | Duzo ludzi mowi,ze Wilson to taka ciapka Moim zdaniem on jest poprostu wrazliwy I uczuciowy. |
On nie jest ciapką! Ma pazury... Po prostu pewne doświadczenia życiowe sprawiły, że woli nie być nieprzyjemnym. Pamięta, ile stracił i nie chce po raz kolejny popełnić tego błędu.
Nicolle napisał: | To prawda! Nieczesto spotyka sie tak bliskich sobie facetow. |
Przyjaźń kobiet to nei jest to samo...
Dodano 1 minut temu:
DOMA napisał: | hattrick, jak się trzymam? Źle. Liczę na niekonsekwencje moich rodziców i mam nadzieję, że odadzą mi kabel już dziś A jak nie to sama sobie znajdę |
Ja niedługo też pewnie dostanę szlaban. :lol: Oby tylko nie przed 6x14 :evil:
|
|
Wysłany:
Czw 11:44, 04 Lut 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick, to bądź grzeczna ;)
Dobra, uciekam, bo krzyczą na mnie, że nie robię tego co powinnam. Do napisania... :papapa:
|
|
Czw 11:47, 04 Lut 2010 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA, :papapa:
DOMA napisał: | hattrick, to bądź grzeczna |
bez przesady :roll:
|
|
Wysłany:
Czw 11:49, 04 Lut 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Tu wychodzi moja popaprana natura romantyczki, ale ja wolę obserwować, słuchać, czuć, myśleć. Po prostu wpatrywać się w jakiś punkt. Nic więcej. |
Mhm, to z Ciebie romantyczka jest :) Moze jakas jeszcze artystka sie wykluje :D Ja raczej w miejscu nie moge jednym usiedziec :P
Wilson tez jest bardzo romantyczny. Kiedys w pewnym odcinku, nie pamietam w jakim, byla zona Wilsona powiedziala, ze Wilson jest dobry w lozku, bo jego celem jest zadowolenie kobiety w pierwszej kolejnosci:D *smiech* Podoba mi sie jego podejscie <haha>
hattrick napisał: | Przyjaźń kobiet to nei jest to samo...
| Zgadzam sie z Toba, to nie to samo.
|
|
Wysłany:
Czw 11:50, 04 Lut 2010 |
|
Nicolle
Student medycyny

Miasto: Sweden
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nicolle napisał: | Wilson tez jest bardzo romantyczny. Kiedys w pewnym odcinku, nie pamietam w jakim, byla zona Wilsona powiedziala, ze Wilson jest dobry w lozku, bo jego celem jest zadowolenie kobiety w pierwszej kolejnosci:D *smiech* Podoba mi sie jego podejscie <haha> |
Nie to co Lucas w ostatnim promo :evil: Chociaż najlepszy był ten dialog. [Przytaczam z pamięci]
Bonnie: Wilson był wspaniały w łóżku. Potrafił się dostosować w zalezności od potrzeb kobiety.
House: Porównujesz Wilsona do tamponów?
krótka przerwa
Bonnie: Ma sześć palników.
House: ? *zonk*
Bonnie: Kuchenka.
House: Yeah... right.
Nicolle napisał: | Mhm, to z Ciebie romantyczka jest Moze jakas jeszcze artystka sie wykluje |
Jestem i nie jestem. Właściwie to potępiam romantyków.
Artystka? Taaa... chodziłam 6 lat do szkoły muzycznej i czasem grywam na pianinie lub spiewam. Nic więcej.
|
|
Wysłany:
Czw 11:57, 04 Lut 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Nie to co Lucas w ostatnim promo Evil or Very Mad Chociaż najlepszy był ten dialog. [Przytaczam z pamięci]
Bonnie: Wilson był wspaniały w łóżku. Potrafił się dostosować w zalezności od potrzeb kobiety.
House: Porównujesz Wilsona do tamponów?
krótka przerwa
Bonnie: Ma sześć palników.
House: ? *zonk*
Bonnie: Kuchenka.
House: Yeah... right. |
Tak wlasnie to to to mi chodzilo, tylko tak dawno ten odcinek ogladalam, ze mi sie pomieszalo:)
Cytat: | Jestem i nie jestem. Właściwie to potępiam romantyków.
Artystka? Taaa... chodziłam 6 lat do szkoły muzycznej i czasem grywam na pianinie lub spiewam. Nic więcej. |
Spiewasz ja tez :D Uwielbiam karaoke :D A komponujesz cos sama?
Jakies szczegolne plany na ferie?
|
|
Wysłany:
Czw 12:04, 04 Lut 2010 |
|
Nicolle
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nicolle napisał: | Jakies szczegolne plany na ferie? |
miałam zawalony terminarz, ale okazało się, że jednak będę miała trochę wolnego czasu. A ty?
Nicolle napisał: | Spiewasz ja tez Uwielbiam karaoke |
Ja śpiewam, kiedy mam ochotę. Karaoke nienawidzę. :roll:
Nicolle napisał: | A komponujesz cos sama? |
nie... Na aż tak wysokim poziomie nie jestem. :wink:
Nicolle napisał: | Tak wlasnie to to to mi chodzilo, tylko tak dawno ten odcinek ogladalam, ze mi sie pomieszalo:) |
Ja też, ale mam pamięć do wilsonowych tekstów :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Czw 12:14, 04 Lut 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | miałam zawalony terminarz, ale okazało się, że jednak będę miała trochę wolnego czasu. A ty? |
Ja ferii teraz nie mam :D u mnie w szkole ferie sa tylko tydzien i przypadaja na 8 tydzien roku:) Teraz mam praktyki. Slecze nad papierami i fakturami, bo szwedom nie chce sie nic dopilnowac :/ Ale jutro wzielam wolne, bo wyprawiam urodziny :P Wiec musze troche w domu porobic.
hattrick napisał: | Ja śpiewam, kiedy mam ochotę. Karaoke nienawidzę. Rolling Eyes |
A czemu nie lubisz karaoke?? :D
Jak w szkole? Bedziesz nadrabiala zaleglosci przez ferie? Czy pilna uczennica? :D
|
|
Wysłany:
Czw 12:19, 04 Lut 2010 |
|
Nicolle
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nicolle napisał: | Jak w szkole? Bedziesz nadrabiala zaleglosci przez ferie? Czy pilna uczennica? |
mam do zrobienia w ferie 5 prac. Większość dodatkowych. Pilna? Przeciętnie. Bez przesady.
Nicolle napisał: | A czemu nie lubisz karaoke?? |
wstręt od urodzenia
Nicolle napisał: | Ale jutro wzielam wolne, bo wyprawiam urodziny |
Czyli jutro zasypią cię życzeniami? :wink: Ja nie lubię życzeń.
|
|
Wysłany:
Czw 12:23, 04 Lut 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Czyli jutro zasypią cię życzeniami? Wink Ja nie lubię życzeń. |
Urodziny mialam we wtorek. A ja urodziny lubie nawet, w sumie najbardziej ciesze sie, ze spotkamy sie stara paczka, bo ostatnio nic wolnego nie mialam:/
Na ktorym odcinku House'a jestes? :) Sama w domu ogladasz czy rodzice/rodzenstwo tez Ci towarzysza?
|
|
Wysłany:
Czw 12:30, 04 Lut 2010 |
|
Nicolle
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bry krasnoludki do mleka już nasiusialiście dzisiaj 8)
|
|
Wysłany:
Czw 12:33, 04 Lut 2010 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nicolle napisał: | Sama w domu ogladasz czy rodzice/rodzenstwo tez Ci towarzysza? |
Ja na punkcie House'a mam chyba fioła. Więc nikt ze mną nie ogląda, bo jestem sporo do przedu. Rodzice jeszcze czasem oglądają, ale nie tak jak ja.
Nicolle napisał: | Na ktorym odcinku House'a jestes? |
6x12 i zaraz obejrzę następny. Nie obejrzałam z reszty wcześniejszych odcinków ytlko 4x05.
Nicolle napisał: | Urodziny mialam we wtorek. A ja urodziny lubie nawet, w sumie najbardziej ciesze sie, ze spotkamy sie stara paczka, bo ostatnio nic wolnego nie mialam:/ |
ja od urodzin wole Gwiazdkę...
Dodano 35 sekund temu:
Howling_Mad napisał: | do mleka już nasiusialiście dzisiaj |
:shock: nieee...
Cześć, How. :wink:
|
|
Wysłany:
Czw 12:35, 04 Lut 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Ja na punkcie House'a mam chyba fioła. Więc nikt ze mną nie ogląda, bo jestem sporo do przedu. Rodzice jeszcze czasem oglądają, ale nie tak jak ja. |
Nie martw sie ja to samo:D Ale moi rodzice tez lubia tylko wiadaomo nie tak jak ja:D
hattrick napisał: | 6x12 i zaraz obejrzę następny. Nie obejrzałam z reszty wcześniejszych odcinków ytlko 4x05. |
Ja chyba 06-10 jestem, ale nawet nie bardzo pamietam:)
Wiesz jakiego "swieta" najbardziej nie lubie walentynek!:D
Dobra hattrick ja spadam, bedziesz pod wieczor? :)
|
|
Wysłany:
Czw 12:38, 04 Lut 2010 |
|
Nicolle
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Shocked niee... |
no i co teraz jak mleko skwaśnieje :evil:
|
|
Wysłany:
Czw 12:38, 04 Lut 2010 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 597, 598, 599 ... 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007 Następny |
Strona 598 z 1007 |
|