Hatt- u nas by Cię babka zabiła poza tym większośc uważa, bo strasznie szybko tłumaczy (zawsze uczyla profile mat-fiz, a że nasza klasa jezykowa jest tepa tinna inszosć). Jutro właśnie mam spr :/
normalnie skiba też by kogoś zabiła, ale mój urok osobisty działa na każdego :cfaniak:
ann, :papapa:
alhambra, dobranoc :*
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Pon 20:01, 01 Lut 2010
Z konstrukcją nie mają nic wspólnego dlatego przestałam komentować.
Eee tam się przejmujesz ^^
hattrick napisał:
ja w podstawówce miałam na zastępswie takiego nauczyciela.. wytrzymał z nami niecały miesiąc. Śmierdział jak nie wiem i wszyscy na lekcji pisali na chusteczkach żelowymi długopisami pachnącymi i sobie przytykali do nosów. Były też akcje jednoczesnego potzrąsania korektorami, a koleś latał po klasie wrzeszcząc "Przestańcie, przestańcie!".
:hahaha: Sory, ale wybuch smiechu :hahaha: Bosh..Nieźle :P
Co do przyszłości i do zawodu to już mam wybrany :P Ja chcę byc architektem i o ile wiem na forum jest jesden architekt, le_Soleil, którą uporczywie zadręczym pytaniami ^^
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 20:03, 01 Lut 2010
nie przejmuję. Wciąż myślę krytycznie, ale już tego nie piszę. Nikomu to nie jest potrzebne :wink:
maybe_55 napisał:
Sory, ale wybuch smiechu Bosh..Nieźle
moja stara klasa - :cry:
maybe_55 napisał:
Co do przyszłości i do zawodu to już mam wybrany Ja chcę byc architektem i o ile wiem na forum jest jesden architekt, le_Soleil, którą uporczywie zadręczym pytaniami ^^
ja nie wiem, kim będę, ale już mi tata przepowiedział, więc nie mam się czym martwić.
Spadam. pa. DObranoc ;)
O ile się nie mylę, to Arroch studiuje architekturę...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 20:06, 01 Lut 2010
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pon 20:11, 01 Lut 2010
O ile się nie mylę, to Arroch studiuje architekturę...
Kwi, następna osóbka do zadręczania pytaniami :twisted:
Salamandra napisał:
a wybrałaś już gimnazjum
Pewnie, bo u nas nie ma profili. Usunęli w tym roku. A gimnazjum to które najbliżej :lol: Jakby były profile wybrałabym matematyczny, matematyka jest ważna na architekturze ^^
Dodano 1 minut temu:
Hambarr napisał:
cos zwolniliscie z tymi postami:P
Bo jak wpadłam ja w nowym Óbarniu to wszyscy padli, to jasne :mrgreen: *dumnie nosi Óbranie z Jimim* :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 20:14, 01 Lut 2010
wpadłam ja w nowym Óbarniu to wszyscy padli, to jasne
no to wszystko wyjasnia ;)
wiecie, ze kefir ma 1% alkoholu? zróbmy kefirowe party! :mrgreen:
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Pon 20:16, 01 Lut 2010
maybe, kurczę, ja bym na matematycznym nie wytrzymała ;) Nie mam głowy do tego...
Mój gim też jest bezprofilowy. Tzn. jedna klasa jest sportowa, ale oni byli trenowani od małego przez jednego trenera i teraz ciągną to dalej.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 20:16, 01 Lut 2010
wiecie, ze kefir ma 1% alkoholu? zróbmy kefirowe party!
Nie, prosze Cie...Wymiotować mi się chce po kefirze...Ostatnimi czasy piłam..Zamist wody - kefir, zamiast herbaty - kefir, do obiadu - kefir, do śnaidania i kolacji - kefir...Więc nie mów mi już o tym. O to pewnie dlatego mi odbijało ....^^
Sal Ahaa...:D Profil Sprotowy jest OK, ale lepsza matematyczna ^^ DO liceum jak się dostanę to mat - fiz :mrgreen:
Pon 20:20, 01 Lut 2010
oglądam serial Vampire Diaries, więc mało mnie tu będzie...
podoba mi się ta piosenka...
a serial też się fajnie zapowiada
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 20:22, 01 Lut 2010
Zamist wody - kefir, zamiast herbaty - kefir, do obiadu - kefir, do śnaidania i kolacji
a co to jakas dieta kefirowa?
Nemezis napisał:
kefir afffe!
no co wy? nie lubicie kefiru....
poczułam się osamotniona :(
Pon 20:22, 01 Lut 2010