Owszem, nie przepadam, a Wy tu wszyscy tacy oliwkowi :P
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Nie 15:47, 14 Lut 2010
Jezu jakie wy macie tępo, miałam iść na parę minut, a wyszło, że mnie nie było ponad 2h, ale za to pouczyłam się biologii, aż 20 stron, jeszcze 30 dzisiaj planuję :P
Nie 15:49, 14 Lut 2010
hej Sis :* co tam u Ciebie? A poza tym tEMpo a nie tĘpo :roll:
Dodano 38 sekund temu:
Raz
Spojler:
Proszę przygotować dokument w edytorze tekstu, np. w Wordzie i zapisać go pod nazwą firma_imię_nazwisko.doc. Dokument ma się składać z 8 stron. Proszę pracować przy włączonym podglądzie znaków i aktywnej linijce.
1 str. w poziomie, podzielona jest na 2 równe kolumny, marginesy 1 cm (2 cm odstęp miedzy kolumnami), należy pamiętać wstawić podział kolumny. Strona 1 jest stroną tytułową oferty naszej firmy. W pierwszej kolumnie mają być wstawione mapa dojazdu, nazwisko osoby do kontaktu z firmą oraz dane adresowe (nr telefonu należy poprzedzić symbolem telefonu np. z czcionki Wingdings2). W kolumnie 2 nazwa firmy, logo oraz godziny otwarcia., W godz. trzeba wstawić minuty w indeksie górnym, pismem podkreślonym.
2 str. ustawienia jw. treścią jest cennik. Należy poprawnie sformatować tekst przy użyciu tabulatorów (lewy, prawy, dziesiętny), np. pizza hawajska 400 g 5,00 zł). Tabulator dziesiętny zadziała, jeśli cena będzie podana z groszami, Proszę wstawić znak wiodący w postaci kropek do tabulatorów, które wykorzystujemy do jednostki miary oraz do ceny.
3 str. w pionie, marginesy dowolne, treścią jest ogłoszenie z ofertą naszej firmy oraz z karteczkami do wyrywania. Napis na pojedynczej karteczce czytamy z dołu do góry
4 str. jest zapełniona wizytówkami naszej firmy. Pojedyncza wizytówka powinna mieć wymiary 5x9 cm (wymiary mogą być minimalnie mniejsze, ale nie większe)
5 str. w pionie, marginesy 2,5 cm, jest wzorem papieru firmowego z odpowiednio zdefiniowanymi nagłówkiem i stopką oraz znakiem wodnym na środku kartki. Nagłówek i stopka musza być oddzielone linią od głównej części dokumentu. Najlepiej wykorzystać do budowy stopki 2 komórki tabeli odpowiednio formatując je
6 str. jw. treścią jest pismo urzędowe z poprawnymi formatowaniami daty, nadawcy, odbiorcy i treści. W treści wykorzystano wyrównywanie tekstu, właściwości akapitu, aktualizowanie daty
7 str. w pionie, marginesy2,5 cm, bez nagłówka. Treścią dokumentu jest CV. Wzór CV można pobrać ze strony http://www.cv.pomysl.com/cv.php. Dane w CV nie muszą być prawdziwe. Byłoby miło gdybyście umieścili swoje zdjęcie oraz wypisali kierunki studiów, które zamierzacie studiować
8 str. jw. treścią są wzory matematyczne wg załącznika poniżej. Osoby korzystające z MS Office XP i 2003 wybierają opcję Wstaw -> obiekt-> Microsoft Equation 3.0 Przypominam o możliwości dołożenia sobie ikonki edytora równań do dowolnego paska z ikonami.
:roll:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
wiem... ale polacy nie zrobią tego tak jak amerykanie...
gagi gejów będą sztywne, w ogóle cały serial będzie chcial być nonkorformistyczny a jednocześnie mocherowy (czyli ugrzeczniony coby ortodoksi się nie rzucali)
skoro 1000 złych uczynków nie leci i nie powstaje więcej (nawet pierwszy sezon sie nie zakończył, mimo że był o niebo lepszy od Włatcuw Móch) bo włąśnie ortodoksi się rzucili że kultywuje diabła itp
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Nie 15:55, 14 Lut 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 15:52, 14 Lut 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 15:52, 14 Lut 2010
Sevir wysłałaś mi może to swoje zadanie z inf?? Jak nie to wyślij PLIS!!
Nie 15:53, 14 Lut 2010
*Wyłazi ze mnie dzieciak, ale bawi mnie ten przymiotnik. ;)*
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Raz3r my ciągle mamy jakieś durne zadania, banalnie proste, ale czasochłonne, Sevir mi chodzi o zad4 :P
Nie 15:54, 14 Lut 2010