|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #8[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 54, 55, 56 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Arroch, moja uwierzyła,że integracja z grupą jest ważna 2 lata pod rząd :P
hej sis :*** no nie wiem, poczta polska może mieć problemy :lol:
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Nie 21:28, 20 Gru 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Marguerite bo imprezy integracyjne wyglądają tak, że wszyscy są tak schlani, że potem i tak nikt nikogo nie pamięta i trzeba za tydzień znowu się integrować i tak można przez parę lat ;)
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Nie 21:30, 20 Gru 2009 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mirela, u nas pierwsza impreza integracyjna była bardzo kulturalna i przesadnie grzeczna :lol:
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Wysłany:
Nie 21:31, 20 Gru 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Arroch wiemy że to nie było najrozsądniejsze, nawet jakbyśmy nie wiedziały to nasi rodzice nam to później wyraźnie uświadomili :P To był pewnie pierwszy i ostatni taki samotny wypad, ale na prawdę było warto, bo było przecudnie no i ciekawe akcje :hahaha: zwłaszcza ta z popręgiem |
i dobrze zrobili, bo fajnie jest do czasu... mieliśmy raz w stajni fantastycznego młodego ogiera 3,5 roku miał jak trener zaczął na niego siadać a 3 i 8 miesięcy jak pokazał mu co to są skoki i to był błąd... następnego dnia koń chciał przeskoczyć przez padok do kobył, jego pech, że między padokami było 4 m kostki, skoczył pierwsze ogrodzenie i dalej ani mu na jedną fule ani na skok wyskok nie pasowało, więc stracił równowagę i zarył głową o kostkę i słupek... wet przyjechał i powiedział, że nie ma co zbierać... uśpili go :(
Dodano 1 minut temu:
Marguerite napisał: | Arroch, moja uwierzyła,że integracja z grupą jest ważna 2 lata pod rząd :P
|
:lol: może i moja uwierzy, ale strasznie się wkurza jak jej plany, które ma już od połowy października psuję :lol:
|
|
Wysłany:
Nie 21:35, 20 Gru 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: |
Marguerite napisał: | Arroch, moja uwierzyła,że integracja z grupą jest ważna 2 lata pod rząd :P
|
:lol: może i moja uwierzy, ale strasznie się wkurza jak jej plany, które ma już od połowy października psuję :lol: |
może nie będzie źle, powiedz że to tak wyszło dopiero na dniach i nie możesz ich zostawić
|
|
Wysłany:
Nie 21:39, 20 Gru 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kochani . Bawcie się dobrze ! Ja zmykam się szykować do spania . Miłego jutrzejszego , ole !
|
|
Wysłany:
Nie 21:54, 20 Gru 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka ja nie straszę :] raz sobie w teren z trenerem pojechałam, ja na jego ogierku on na moim Siwku ( Siwego wtedy miałam może 2 miesiące i nie wyszły jego stawowe problemy jeszcze ) i galopujemy galopujemy, ładna prosta droga więc nagle patrze a trener 300m przede mną no to ja łyda, półsiad i za nim, dojechałam do niego a on nagle: "O Fuck! skręcaj!!" ja nie wiem o co chodzi ale 90 stopni w prawo obracam konia, co się okazało, że do dwupasmowej wylotówki mieliśmy 5 m może :shock:
|
|
Wysłany:
Nie 21:57, 20 Gru 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann dobranoc :*
|
|
Wysłany:
Nie 22:06, 20 Gru 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Arroch no ładnie :shock: my jeździłyśmy w Błotach, to są totalne błot... to znaczy lasy, tam do najbliższej asfaltowej drogi z 5km, a takie cudne proste drogi do galopu *rozmarza się*
|
u nas też, tak było tyle, że raz pojechaliśmy nie w tą stronę :lol: raz jadę sobie sama na Karym po ściernisku, i patrzę pod jego kopyta a tam narzędzia jakieś leżą, myślę, ładnie zaraz na coś stanie i odpuścimy sobie zawody na pół roku, skręciłam i się rozpędziłam na maksa, jacyś ludzie na polu obok patrzą się na mnie jak na wariatkę a ja niczego nie świadoma pędzę dalej, aż tu nagle koniec pola i rów, jak go zauważyłam miałam do niego niecałe 10m, nie miałam jak wykręcić i zwolniłam trochę, pomyślałam tylko, że nie ma bata muszę skoczyć, rów był o wiele szerszy niż myślałam, ale Kary dał sobie radę i nic się nie stało, a ludzie aż podnieśli się znad buraków czy czegoś tam i patrzyli na mnie jak na jeszcze większą wariatkę :lol:
|
|
Wysłany:
Nie 22:09, 20 Gru 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka jak się 13 lat jeździ konno to się ma o czym opowiadać, a ja zawsze mam szczęście w nieszczęściu i jestem uczestniczką najlepszych "akcji", może to też trochę dlatego, że lubię wyzwania i zawsze jeżdżę na tych najtrudniejszych koniach :] bo nie sztuką jest pojechać na zajebistym koniu C, sztuką jest z "hardcorowego" konia zrobić takiego, na którym można C pojechać :D wariaty i dziwolągi to moje najukochańsze kopytne :D a potem jaka satysfakcja jest jak coś się udaje z nimi zrobić :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Nie 22:16, 20 Gru 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
uciekam, dobranoc :*
|
|
Wysłany:
Nie 22:21, 20 Gru 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 54, 55, 56 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 55 z 1000 |
|