Rozmowy w t(ł)oku #8[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 54, 55, 56 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Arroch, moja uwierzyła,że integracja z grupą jest ważna 2 lata pod rząd :P
hej sis :*** no nie wiem, poczta polska może mieć problemy :lol:

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Nie 21:28, 20 Gru 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Marguerite bo imprezy integracyjne wyglądają tak, że wszyscy są tak schlani, że potem i tak nikt nikogo nie pamięta i trzeba za tydzień znowu się integrować i tak można przez parę lat ;)

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)

PostWysłany: Nie 21:30, 20 Gru 2009
Mirela
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

Mirela, u nas pierwsza impreza integracyjna była bardzo kulturalna i przesadnie grzeczna :lol:

PostWysłany: Nie 21:31, 20 Gru 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

nimfka napisał:
Arroch wiemy że to nie było najrozsądniejsze, nawet jakbyśmy nie wiedziały to nasi rodzice nam to później wyraźnie uświadomili :P To był pewnie pierwszy i ostatni taki samotny wypad, ale na prawdę było warto, bo było przecudnie no i ciekawe akcje :hahaha: zwłaszcza ta z popręgiem

i dobrze zrobili, bo fajnie jest do czasu... mieliśmy raz w stajni fantastycznego młodego ogiera 3,5 roku miał jak trener zaczął na niego siadać a 3 i 8 miesięcy jak pokazał mu co to są skoki i to był błąd... następnego dnia koń chciał przeskoczyć przez padok do kobył, jego pech, że między padokami było 4 m kostki, skoczył pierwsze ogrodzenie i dalej ani mu na jedną fule ani na skok wyskok nie pasowało, więc stracił równowagę i zarył głową o kostkę i słupek... wet przyjechał i powiedział, że nie ma co zbierać... uśpili go :(

Dodano 1 minut temu:

Marguerite napisał:

:lol: może i moja uwierzy, ale strasznie się wkurza jak jej plany, które ma już od połowy października psuję :lol:

PostWysłany: Nie 21:35, 20 Gru 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Arroch napisał:

Marguerite napisał:

:lol: może i moja uwierzy, ale strasznie się wkurza jak jej plany, które ma już od połowy października psuję :lol:

może nie będzie źle, powiedz że to tak wyszło dopiero na dniach i nie możesz ich zostawić

PostWysłany: Nie 21:39, 20 Gru 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Arroch nie strasz mnie, już więcej mi nikt tak nie da pojechać i tak, a przeżycia będę pamiętać, bo było cudnie, więc wszyscy są zadowoleni i nikomu nic sie nie stało :P
A teraz obiecane zdjęcie, wcześniej nie mogłam dać bo Sevir była, a mam jej zamiar dać to jako dodatek do gwiazdkowego prezentu :P

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Nie 21:50, 20 Gru 2009
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Kochani . Bawcie się dobrze ! Ja zmykam się szykować do spania . Miłego jutrzejszego , ole !

PostWysłany: Nie 21:54, 20 Gru 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

nimfka ja nie straszę :] raz sobie w teren z trenerem pojechałam, ja na jego ogierku on na moim Siwku ( Siwego wtedy miałam może 2 miesiące i nie wyszły jego stawowe problemy jeszcze ) i galopujemy galopujemy, ładna prosta droga więc nagle patrze a trener 300m przede mną no to ja łyda, półsiad i za nim, dojechałam do niego a on nagle: "O Fuck! skręcaj!!" ja nie wiem o co chodzi ale 90 stopni w prawo obracam konia, co się okazało, że do dwupasmowej wylotówki mieliśmy 5 m może :shock:

PostWysłany: Nie 21:57, 20 Gru 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Arroch no ładnie :shock: my jeździłyśmy w Błotach, to są totalne błot... to znaczy lasy, tam do najbliższej asfaltowej drogi z 5km, a takie cudne proste drogi do galopu *rozmarza się*

Dodano 30 sekund temu:

dobrej nocki ann :*

PostWysłany: Nie 22:01, 20 Gru 2009
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Powrót do góry

ann dobranoc :*

PostWysłany: Nie 22:06, 20 Gru 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

nimfka napisał:
Arroch no ładnie :shock: my jeździłyśmy w Błotach, to są totalne błot... to znaczy lasy, tam do najbliższej asfaltowej drogi z 5km, a takie cudne proste drogi do galopu *rozmarza się*

u nas też, tak było tyle, że raz pojechaliśmy nie w tą stronę :lol: raz jadę sobie sama na Karym po ściernisku, i patrzę pod jego kopyta a tam narzędzia jakieś leżą, myślę, ładnie zaraz na coś stanie i odpuścimy sobie zawody na pół roku, skręciłam i się rozpędziłam na maksa, jacyś ludzie na polu obok patrzą się na mnie jak na wariatkę a ja niczego nie świadoma pędzę dalej, aż tu nagle koniec pola i rów, jak go zauważyłam miałam do niego niecałe 10m, nie miałam jak wykręcić i zwolniłam trochę, pomyślałam tylko, że nie ma bata muszę skoczyć, rów był o wiele szerszy niż myślałam, ale Kary dał sobie radę i nic się nie stało, a ludzie aż podnieśli się znad buraków czy czegoś tam i patrzyli na mnie jak na jeszcze większą wariatkę :lol:

PostWysłany: Nie 22:09, 20 Gru 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Arroch nawet nie wiesz jak zazdroszczę czytając twoje "akcje" może i momentami nie najbezpieczniejsze, ale masz o czym opowiadać :P

PostWysłany: Nie 22:12, 20 Gru 2009
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Powrót do góry

nimfka jak się 13 lat jeździ konno to się ma o czym opowiadać, a ja zawsze mam szczęście w nieszczęściu i jestem uczestniczką najlepszych "akcji", może to też trochę dlatego, że lubię wyzwania i zawsze jeżdżę na tych najtrudniejszych koniach :] bo nie sztuką jest pojechać na zajebistym koniu C, sztuką jest z "hardcorowego" konia zrobić takiego, na którym można C pojechać :D wariaty i dziwolągi to moje najukochańsze kopytne :D a potem jaka satysfakcja jest jak coś się udaje z nimi zrobić :mrgreen:

PostWysłany: Nie 22:16, 20 Gru 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Arroch i właśnie masz super podejście i tego wszystkiego ci zazdroszczę, nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym choć trochę częściej jeździć konno, nie mówię o takiej zawodowej jeździe jak ty, ale bardziej o rekreacyjnej, tylko niestety nie mam na to czasu, może gdybym nie zaczęła trenować szermierki to bym miała czas, ale tak to niestety nie.

PostWysłany: Nie 22:19, 20 Gru 2009
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Powrót do góry

uciekam, dobranoc :*

PostWysłany: Nie 22:21, 20 Gru 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 54, 55, 56 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 55 z 1000

Skocz do: