Nie 11:14, 03 Sty 2010
To co jest "na czasie" każdy raczej słyszy w radiu czy w telewizjach muzycznych... A oprócz tego żadnych ulubionych wokalistów i zespołów?
Nie 11:18, 03 Sty 2010
Jednak mają. Pussycat Dolls i inne tego typu pierdoły, którymi już rzygam, że tak się wyrażę. Dla nich piosenka, która ma ambitniejszy tekst niż coś w rodzaju "tejk mi", "aj law ju", bądź kompozycja, w której -o zgrozo!- nie
Spojler:
ma odgłosów towarzyszących zwykle
łóżkowym uniesieniom
nie jest normalna. A takie Gorillaz to już w ogóle jest dla nich nie do przetrawienia.
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Nie 11:23, 03 Sty 2010
Takie czasy, tacy ludzie... Kiedyś muzyka coś znaczyła, o czymś mówiła. Niestety, takie zespoły jak Pusiket Dols nie zrobią czegoś uczciwego, co moje ucho by zniosło. Czy mi się wydaje, czy ten zespół się rozpadł przez solową ambicję Nikol Szercinger? :>
Nie 11:27, 03 Sty 2010
Nie 11:31, 03 Sty 2010
*wchodzi z kawą do RwT i rozgląda się*
Jest tu kto? ;-)
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 12:28, 03 Sty 2010
Cieszę się z Tobą, każdy ma "bzika" na jakimś punkcie, więc Cię rozumiem
a ty masz jakiego bzika?
co do piosenek po niemiecku to ja słucham Rammsteina i musical Tanz der Vampire (a najbardziej piosenkę Vampirgefluster)
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 12:38, 03 Sty 2010
Dzień doberek niedzielnie!
Mam w planach zabrać się za naukę słówek, ale jakoś tak nie mogę dotrzeć do książki... :lol:
zaneta94 napisał:
A to, że nikt ich nie słucha, a ten język jest uważany za... ujmę to w ten sposób: najmniej nadający się do piosenek :lol:
Ja lubię słuchać jak ktoś śpiewa po niemiecku. Dlatego czasami włączę sobie Die Prinzen na przykład.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 12:44, 03 Sty 2010
ten zespół się rozpadł przez solową ambicję Nikol Szercinger?
nie rozpadł się... zmienił się tylko skład zespołu... i ten shit nie jest aż taki zły... wole to niż reagge :P
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 12:44, 03 Sty 2010
Ja powoli muszę zacząć myśleć o pakowaniu, jak mi się nie chce...
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 12:49, 03 Sty 2010
a z niemieckich zespołów to jeszcze Die Toten Hosen
Nie 12:49, 03 Sty 2010