Następne dwa auta skasowane, masakra jakaś dzisiaj Rolling Eyes.
Jak się jeździ jak na autostradzie i to przy takiej pogodzie...
Nie 9:59, 11 Paź 2009
Nie 11:07, 11 Paź 2009
Dzień Dobry ^ ^
Jak wam mija poranek?
Bo ja myślę, co mam zjesc na śniadanie i nowy avatarek sobie stworzyłam :D Tak się wzięłam za siebie xD nie, żeby to było jakieś dzieło czy coś, ale zawsze satysfakcja, że 'made-by-me' :D
i
Korn, mój brat ^ ^ Wysłany:
Nie 11:23, 11 Paź 2009
Witam was :wink: Wciąż jestem głucha na jedno ucho, ale już mnie mniej boli, jak się śmieję. I frotka z FL mi wyschła :wink: Siedzę w pidżamie i piszę ostatnia część ficka :mdleje:
Tssa. Próbowałam. I skończyło się na tym, że nie umiem go obsługiwać :D Chyba 3 dni głowiłam się nad tym jak cokolwiek w nim zrobić :D Ale, hattrick, ja się tylko tak bawię, na potrzeby własne - bynajmniej na razie. Bez większych szaleństw. Takie niespecjalne jakieś rzeczy :D
i
Nie 11:41, 11 Paź 2009
Picassę tez mam :D Picassę anjczesniej używam do zdjęć na nk. Takiej prostej korekcji i napisów :D Albo do ustawienia koloru :D A Corela do ustawienia wielkości, dodatków takich jak te moje kostki na bannerku, błyskawice, płomienie :D
Dodano 9 minut temu:
Znikam zjeść śniadanko ^ ^
Paa :**
i
Nie 11:56, 11 Paź 2009
Witam Wszystkich! Oto kolejna niedziela mija nam. Jutro większość z nas do szkoły/ pracy. Ale mnie się nie chce ! ;D Wyspałam się, a Wy? ;>
W ogóle co tam?
Dodano 30 sekund temu:
Pa Diane ; ** Smacznegoo
_________________ Ulka, Betti, Ann ;** Kochane ; **
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
"Księżyc w Nowiu" S. Meyer Wysłany:
Nie 11:57, 11 Paź 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 11:58, 11 Paź 2009