kiedy? Wiesz, że chciałabym jak najszybciej... Może uda się jakoś w grudniu, jak będzie przerwa świąteczna. Co ty na to ?
Jak na lato! Strasznie się stęskniłam! :przytul: Tak mi się strasznie dobrze z Tobą gadało ;) I pamiętaj że jak będziesz w stolicy to masz zapewniony hotel ;) Tylko nie wiem co Twoi rodzice na to powiedzą...
Ulka95, ja za Tobą też :przytul: Gadało? Czyli już Ci się ze mną dobrze nie gada :P? A z hotelem to świetnie, bo kolejnego noclegu u mojej rodziny chyba bym nie wytrzymała...
Doma też sądzę że będzie dużo do obgadania :P A w ogóle to już się nie mogę doczekać tego odcinka, ale za razem się go boję ;)
Sob 15:01, 07 Lis 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sob 15:12, 07 Lis 2009