_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 21:21, 26 Wrz 2009
Moja mama mnie już siłą ściąga z komputera... :hahaha: :mrgreen:
Więc ja znikam. :)
Bawcie się dobrze. :D
Dobranoc. :*
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 21:31, 26 Wrz 2009
One się jeszcze nie znają, i Luna jadła żółty ser na moim raminiu mama wpadła na głupi pomysł i ją do kotów zestawiła a Honda i Budda zastanawiali się co to za koci dziwoląg :hahaha:
DracoPOL, witaj :przytul: WYsłałam sms-a, ale chyba nei doszedł :?
DOMA napisał:
W tym wypadku na prawdzie mi nie zależy, naprawdę
No to good.
Ulka95 napisał:
One się jeszcze nie znają, i Luna jadła żółty ser na moim raminiu mama wpadła na głupi pomysł i ją do kotów zestawiła a Honda i Budda zastanawiali się co to za koci dziwoląg