Marguerite zauważyłaś swoją ilość postów ?? :D :D :D
Dziewczyny wiadomo :D każdemu podoba się co innego :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Sob 21:06, 25 Lip 2009
do dzisiaj słyszę ta muzykę płynącą z silnika tego nie da się opisać nie da się nagrać to trzeba mieć i odpalić i słuchać
Sam bym tego lepiej w słowa nie ubrał ;) Ten dźwięk jest jak najpiękniejsza muzyka ;)
paula Audi TT jest fajne, ale ja z tego typu samochodów wolę Nissana 350Z, i jego następcę 370Z ;)
Howling_Mad kiedyś chciałam BMW ale mi przeszło i przerzuciłam sie na Audi, wiadomo TT drogie ale uważam, że każde nowe Audii np. a3 też jest super ;D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
Sob 21:08, 25 Lip 2009
Raz3r rzeczywiście fajny ten Nissan, nie wiele wyglądem się rózni od TT :D
Sob 21:09, 25 Lip 2009
Siedzą trzy myszy przy barze. Po pierwszej kolejce jedna z myszy mówi:
- Ja to się nie boję pułapek na myszy. Wyciągam łapę, pakuję kilka razy, podnosząc pułapkę i wcinam ser.
Po drugiej kolejce odezwała się kolejna z mysz:
- Ja to się nie boję trucizny. Ścieram na proszek, wciągam, a potem łażę naćpany przez kilka dni.
Po trzeciej kolejce odzywa się ostania:
- Co tam pułapka na myszy i trucizna. Ja zaraz idę gwałcić kota.
chciałam Wam powiedzieć, że postanowiłam sobie, że bede się przebierać co tydzień :D (oprócz urlopu ) :D
Dodano 37 sekund temu:
hattrick cześć :D jak minął dzień ?? :D
Dodano 42 sekund temu:
hattrick dowiedziałam się który to byl odcinek (Ewek mi powiedizała) 3x09 :D
Sob 21:12, 25 Lip 2009
hattrick ja dzisiaj trochę pracowałam nad scenariuszem na pielgrzymkę :D a tak po za tym to się objałam i rozbiałam samochodem :D
Sob 21:15, 25 Lip 2009