helo kochani :*
Wróciłam ze szkoły, miałam 4 lekcje, na 11:40 :D
Pią 15:42, 15 Maj 2009
oh Athreas jakiś ty łaskawy że znalazłeś chwilę czasu by mnie przywitać :D :lol:
Pią 15:53, 15 Maj 2009
Athreas, tak mi się napisało, bo ślubu jeszcze nie wzięliście ;) Ale jasne, jesteś manem T.
Hej nimfka :*
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 15:54, 15 Maj 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 16:06, 15 Maj 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pią 16:12, 15 Maj 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 16:13, 15 Maj 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pią 16:15, 15 Maj 2009
w shoutbox'ie się o coś pytają i zawsze piszą Caddy, zamiast Cuddy...
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 16:17, 15 Maj 2009
Pią 16:20, 15 Maj 2009