"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 21:36, 18 Maj 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 21:37, 18 Maj 2009
Mój gÓpi rÓter się zbiesił i odciął mnie od netu :evil:
W ramach odreagowywania wyrywałam trawnik z podłoża prawie do 22-giej i stwierdziłam, że jestem nienormalna. Tzn. sąsiadka stwierdziła - chciała mi świeczkę przynieść, żebym coś widziała :twisted:
Teraz udało mi się połączyć z netem (prawie jakk kroplówka :> ), ale nie wiem na jak długo.
*korzysta z okazji i podjada co się da, w szczególności dostrzegła truskawki* :mrgreen:
Ewel - zajrzałam: znów poszalaś i znów pięęęęęęęęęęknieeeeee... A banner masz pierwsza klasa :spoko:
Pon 21:40, 18 Maj 2009