Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1113, 1114, 1115 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm;p A dobrze kojarzę, że to jest o Frodo? Czy po prostu w mojej główce(w której jest totalny nieład xD) się takie coś zrodziło?

Kremówka, my sweet sister:* ~Forumowa Mapka Użytkowników~

PostWysłany: Sro 1:21, 15 Lip 2009
Raz3r

Pochwał: 36

Miasto: LbŃ
Powrót do góry

Raz3r napisał:
A dobrze kojarzę, że to jest o Frodo? Czy po prostu w mojej główce(w której jest totalny nieład xD) się takie coś zrodziło?

Powiedz, że się przejęzyczyłeś i chciałeś napisać "o Bilbo" :D. No bo wiesz - LOTR jest w sumie o Frodzie, Hobbit opowiada zaś to, co działo się przed LOTR - czyli jak Bilbo sobie wyruszył na wyprawę i znalazł tam Pierścień w jaskini Golluma :).

PostWysłany: Sro 1:23, 15 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22

Miasto: Mława
Powrót do góry

To mówię: przejęzyczyłem się xD
A serio, to nie wiem czemu mi się tak skojarzyło xD Wiedziałem tylko na pewno, że akcja właśnie rozgrywa się przed wydarzeniami z LOTR. A czemu Frodo akurat to ja nie wiem xD Zbyt inteligentny to ja nie jestem, z tego wynika xD
Oglądałem sobie "Wyspę Harpera" ciekawy serial (chociaż jestem po 2 odcinkach dopiero xD) czekam aż mi się ściągnie trzeci.

PostWysłany: Sro 1:32, 15 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Wyspa Harpera... coś mi się kojarzy. Ale nie oglądałam - a o czym?

PostWysłany: Sro 1:36, 15 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ja dzisiaj zacząłem xD Syśka mi poleciła. Ogółem, to sam nie wiem, W tym serialu niczego nie można być pewnym. Jest wyspa, i na tej wyspie zamordowano kiedyś 6 osób. Mordercę zabito, a córka jednej z ofiar wyjechała. Wraca na ślub swojego przyjaciela, i nagle zaczynają ginąć ludzie, tak jak wtedy. Po 2 odcinkach 5 trupów, i nie wiadomo o co chodzi xD (wybacz, za zawiły opis, ale późno jest, a moja łepetynka dzisiaj nie funkcjonuje normalnie;p)

PostWysłany: Sro 1:40, 15 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Nie ma problemu, zrozumiałam wszystko ;). Prawdę mówiąc coś słyszałam o tym serialu. Czy on nie ma przypadkiem lecieć (albo już leci) na jakimś polskim kanale w tiwi? Wydaje mi się, że coś czytałam w gazecie z programem telewizyjnym :P.

PostWysłany: Sro 1:42, 15 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Leci na AXN z tego co wiem;p (A w Stanach już się skończył, więc mogę sobie cały obejrzeć xD). Ogółem, to nastrój mam niezbyt ciekawy dzisiaj :( , więc jak zacznę od rzeczy gadać, to krzycz! :D Co do serialu, to ja lubię takie klimaty :D tajemniczość, i to, że niczego nie można być pewnym, bo szybko się to zmienia.

PostWysłany: Sro 1:48, 15 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Raz3r napisał:
Ogółem, to nastrój mam niezbyt ciekawy dzisiaj

A dlaczemuż to?

Raz3r napisał:
Co do serialu, to ja lubię takie klimaty Very Happy tajemniczość, i to, że niczego nie można być pewnym, bo szybko się to zmienia.

Też takie lubię, ale to też od serialu zależy :P. Bo np. w LOST mamy tajemniczość i wielkie niewiadome, ale jak zaczynałam oglądać 3. sezon to stwierdziłam, że to już zaczęło się robić głupie i nie zagłębiałam się dalej. Ale za to np. Miasteczko Twin Peaks - mój ukochany serial, stawiam go zawsze na pierwszym miejscu - tu jest wiele tajemnic, do dzisiaj nie rozwiązanych, ale też trochę klimatów nie z tego świata (zło wcielone i takie tam).

PostWysłany: Sro 1:56, 15 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Kalpana napisał:
A dlaczemuż to?

Ciężki dzień, i ogólnie smutnawo jakoś mi :( ale przejdzie mi, zawsze przechodzi;P (kryzys wieku średniego?)
Co do LOST, to ja już nie wiem na którym sezonie się pogubiłem, i też przestałem oglądać. Za bardzo chcieli na siano polecieć, i na siłę robili.

PostWysłany: Sro 1:59, 15 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Raz3r napisał:
Co do LOST, to ja już nie wiem na którym sezonie się pogubiłem, i też przestałem oglądać. Za bardzo chcieli na siano polecieć, i na siłę robili.

Dokładnie - kasa rządzi światem. Zwęszyli, że ludzie to kupili i chcieli bulić jak najwięcej kasy... szkoda, bo mogli skończyć na paru sezonach, ale z klasą. Tak jak np. Życie na Marsie (Life on Mars) - jeden z moich ulubionych brytyjskich seriali - ma tylko dwie serie, zakończenie pozostało otwarte i Anglicy serial skończyli rewelacyjnie. A w UK był dość popularny, nie to że zakończyli emisję, bo widzów mało - po prostu z góry było założenie, że akcję zamkną w dwóch seriach. Teraz kręcą spin offa - lepszy spin off niż robienie na siłę :P.

PostWysłany: Sro 2:04, 15 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Niestety komercja nas dopada :/ Tak samo Prison Break. Dla mnie trzeci sezon był niepotrzebny;p po drugim mogliby od razu dać czwarty, i też by było fajnie;p A tak też pare wątków na siłę ciągnęli. Hmm a Moda na Sukces xD :hahaha: To jest dopiero coś xD

PostWysłany: Sro 2:07, 15 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Raz3r napisał:
Hmm a Moda na Sukces xD hahaha To jest dopiero coś xD

xD Nie no - sama się zastanawiam, czy oni jeszcze coś na tym zarabiają :P. Ale wygląda, że tak skoro to ciągną. Ten serial przeżyje nawet nas xD.

PostWysłany: Sro 2:10, 15 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ten serial się skończy jak będzie koniec świata xD Ktoś to chyba musi oglądać, inaczej by nie kręcili tego dalej :)

PostWysłany: Sro 2:13, 15 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Buuu... zachciało mi się obejrzeć 2 serię Ashes to Ashes - napisy są, ale w necie na rapidzie, albo megaupload odcinków nie ma :(.

Dodano 2 minut temu:

Ale nie... chyba znalazłam xD. Trzeba zobaczyć, czy jeszcze aktywne linki :P. Jutro (znaczy się dziś) się naoglądam :D.

PostWysłany: Sro 2:45, 15 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

No to miłego oglądania życzę :)
A ja już się będę zbierał, dobranoc i miłych snów :D I dzięki za miłą rozmowę :)

PostWysłany: Sro 2:48, 15 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1113, 1114, 1115 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny
Strona 1114 z 1383

Skocz do: