|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1113, 1114, 1115 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Hmm;p A dobrze kojarzę, że to jest o Frodo? Czy po prostu w mojej główce(w której jest totalny nieład xD) się takie coś zrodziło?
|
|
Sro 1:21, 15 Lip 2009 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Raz3r napisał: | A dobrze kojarzę, że to jest o Frodo? Czy po prostu w mojej główce(w której jest totalny nieład xD) się takie coś zrodziło? |
Powiedz, że się przejęzyczyłeś i chciałeś napisać "o Bilbo" :D. No bo wiesz - LOTR jest w sumie o Frodzie, Hobbit opowiada zaś to, co działo się przed LOTR - czyli jak Bilbo sobie wyruszył na wyprawę i znalazł tam Pierścień w jaskini Golluma :).
|
|
Wysłany:
Sro 1:23, 15 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To mówię: przejęzyczyłem się xD
A serio, to nie wiem czemu mi się tak skojarzyło xD Wiedziałem tylko na pewno, że akcja właśnie rozgrywa się przed wydarzeniami z LOTR. A czemu Frodo akurat to ja nie wiem xD Zbyt inteligentny to ja nie jestem, z tego wynika xD
Oglądałem sobie "Wyspę Harpera" ciekawy serial (chociaż jestem po 2 odcinkach dopiero xD) czekam aż mi się ściągnie trzeci.
|
|
Sro 1:32, 15 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wyspa Harpera... coś mi się kojarzy. Ale nie oglądałam - a o czym?
|
|
Wysłany:
Sro 1:36, 15 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja dzisiaj zacząłem xD Syśka mi poleciła. Ogółem, to sam nie wiem, W tym serialu niczego nie można być pewnym. Jest wyspa, i na tej wyspie zamordowano kiedyś 6 osób. Mordercę zabito, a córka jednej z ofiar wyjechała. Wraca na ślub swojego przyjaciela, i nagle zaczynają ginąć ludzie, tak jak wtedy. Po 2 odcinkach 5 trupów, i nie wiadomo o co chodzi xD (wybacz, za zawiły opis, ale późno jest, a moja łepetynka dzisiaj nie funkcjonuje normalnie;p)
|
|
Sro 1:40, 15 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie ma problemu, zrozumiałam wszystko ;). Prawdę mówiąc coś słyszałam o tym serialu. Czy on nie ma przypadkiem lecieć (albo już leci) na jakimś polskim kanale w tiwi? Wydaje mi się, że coś czytałam w gazecie z programem telewizyjnym :P.
|
|
Wysłany:
Sro 1:42, 15 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Leci na AXN z tego co wiem;p (A w Stanach już się skończył, więc mogę sobie cały obejrzeć xD). Ogółem, to nastrój mam niezbyt ciekawy dzisiaj :( , więc jak zacznę od rzeczy gadać, to krzycz! :D Co do serialu, to ja lubię takie klimaty :D tajemniczość, i to, że niczego nie można być pewnym, bo szybko się to zmienia.
|
|
Sro 1:48, 15 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r napisał: | Ogółem, to nastrój mam niezbyt ciekawy dzisiaj |
A dlaczemuż to?
Raz3r napisał: | Co do serialu, to ja lubię takie klimaty Very Happy tajemniczość, i to, że niczego nie można być pewnym, bo szybko się to zmienia. |
Też takie lubię, ale to też od serialu zależy :P. Bo np. w LOST mamy tajemniczość i wielkie niewiadome, ale jak zaczynałam oglądać 3. sezon to stwierdziłam, że to już zaczęło się robić głupie i nie zagłębiałam się dalej. Ale za to np. Miasteczko Twin Peaks - mój ukochany serial, stawiam go zawsze na pierwszym miejscu - tu jest wiele tajemnic, do dzisiaj nie rozwiązanych, ale też trochę klimatów nie z tego świata (zło wcielone i takie tam).
|
|
Wysłany:
Sro 1:56, 15 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana napisał: | A dlaczemuż to? |
Ciężki dzień, i ogólnie smutnawo jakoś mi :( ale przejdzie mi, zawsze przechodzi;P (kryzys wieku średniego?)
Co do LOST, to ja już nie wiem na którym sezonie się pogubiłem, i też przestałem oglądać. Za bardzo chcieli na siano polecieć, i na siłę robili.
|
|
Sro 1:59, 15 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r napisał: | Co do LOST, to ja już nie wiem na którym sezonie się pogubiłem, i też przestałem oglądać. Za bardzo chcieli na siano polecieć, i na siłę robili. |
Dokładnie - kasa rządzi światem. Zwęszyli, że ludzie to kupili i chcieli bulić jak najwięcej kasy... szkoda, bo mogli skończyć na paru sezonach, ale z klasą. Tak jak np. Życie na Marsie (Life on Mars) - jeden z moich ulubionych brytyjskich seriali - ma tylko dwie serie, zakończenie pozostało otwarte i Anglicy serial skończyli rewelacyjnie. A w UK był dość popularny, nie to że zakończyli emisję, bo widzów mało - po prostu z góry było założenie, że akcję zamkną w dwóch seriach. Teraz kręcą spin offa - lepszy spin off niż robienie na siłę :P.
|
|
Wysłany:
Sro 2:04, 15 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Niestety komercja nas dopada :/ Tak samo Prison Break. Dla mnie trzeci sezon był niepotrzebny;p po drugim mogliby od razu dać czwarty, i też by było fajnie;p A tak też pare wątków na siłę ciągnęli. Hmm a Moda na Sukces xD :hahaha: To jest dopiero coś xD
|
|
Sro 2:07, 15 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r napisał: | Hmm a Moda na Sukces xD hahaha To jest dopiero coś xD |
xD Nie no - sama się zastanawiam, czy oni jeszcze coś na tym zarabiają :P. Ale wygląda, że tak skoro to ciągną. Ten serial przeżyje nawet nas xD.
|
|
Wysłany:
Sro 2:10, 15 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ten serial się skończy jak będzie koniec świata xD Ktoś to chyba musi oglądać, inaczej by nie kręcili tego dalej :)
|
|
Sro 2:13, 15 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Buuu... zachciało mi się obejrzeć 2 serię Ashes to Ashes - napisy są, ale w necie na rapidzie, albo megaupload odcinków nie ma :(.
Dodano 2 minut temu:
Ale nie... chyba znalazłam xD. Trzeba zobaczyć, czy jeszcze aktywne linki :P. Jutro (znaczy się dziś) się naoglądam :D.
|
|
Wysłany:
Sro 2:45, 15 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No to miłego oglądania życzę :)
A ja już się będę zbierał, dobranoc i miłych snów :D I dzięki za miłą rozmowę :)
|
|
Sro 2:48, 15 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1113, 1114, 1115 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 1114 z 1383 |
|