|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 977, 978, 979 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
ann napisał: | lesio w takim razie miłej zabawy |
Wielkie dzięki ale i tak będe z wami bo teraz mam dwa kompy na biurku :wink:
LicenceToKill napisał: | ak mój kuzyn,, jak mój kuzyn |
Nie żebym był nerdem czy geekiem ale komputer towarzyszy mi w codziennym życiu więc musi być odpowiednio przystosowany.
scribo napisał: | Ja z kumplem ostatnio doszliśmy do tego, że (cytuję): "Ale co,antagonizmy religijne na podłożu konfliktu arabsko izraelskiego to znakomity temat na każdą okazje." --> możemy wypróbować |
Jednak tematów religijnych wolałbym nie poruszać bo to dosyć delikatna kwestia :) Zresztą moja wiedza na ten temat jest bardzo mała.
|
|
Pią 13:27, 10 Lip 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Moja koleżanka rzuca zawsze coś w rodzaju: porozmawiajmy o problematyce bezcelowości nowatorskich dążeń jednostki na tle różnorodnych przemian nurtów społecznych wśród średniowiecznej szlachty podhalańskiej...
Uff... Zapamiętałam ;)
|
|
_________________ Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny.
Wysłany:
Pią 13:31, 10 Lip 2009 |
|
LicenceToKill
Pulmonolog

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | chcę Ci ofcijalnie podziękować za całą pracę i trud jaki włożyłaś w przygotowanie FEH. Jesteś niezastąpiona |
Lesio, naprawdę jest mi niezmiernie miło że taką tonę roboty ktos docenia... serio - nie było łatwo, ale należy mi się tylko jedno tzrecia podziękowań, a jak sie dobrze zastanowić to pewnie jedna piętnasta - naprawdę - w tym wszystkim była także Wasza ogromna zasługa :D
Raz3r napisał: | Syśka co proponujesz? |
Hm.... zastanwialiście się kiedys dlaczego religia chrześcijańska jest uznawana za monoteistyczną? ;) temat scribo tez jest zreszta bardzo a'propos... :D
|
|
Pią 13:33, 10 Lip 2009 |
|
Syśka
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bo podobno jest tam jeden bóg w trzech osobach... chyba, że nie, hmm? :D
|
|
_________________ "Może wariaci to tacy ludzie, którzy wszystko widzą tak, jak jest, tylko udało im się znaleźć sposób, żeby z tym żyć."
W. Wharton "Ptasiek"
Wysłany:
Pią 13:36, 10 Lip 2009 |
|
scribo
Kochanka klawiatury

Pochwał: 12
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie :) w ogóle nie mam czasu siedzieć w komputerze... straszne.. dzisiaj byłam na działce rwać wiśnie .. i od razu drylowałyśmy.. i oczywiście alergia dała się we znaki .. a komarów tak dużo że jestem cała pogryziona .. :? Wypożyczyłam sobie książkę 'Kryminalistyka' i siedzę i czytam ;] a u Was co ciekawego ? :) Jak tam mija dzień ? :]
|
|
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
/'Life's a bitch until you die.'
----------
Ubrana u siebie ;d
Wysłany:
Pią 13:36, 10 Lip 2009 |
|
Kama06
Patomorfolog

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witaj Kama:) Ja też dziś pracowałam w ogrodzie . I dziadek zabił na moim ramieniu jakiegoś bąka ( ze specjalną nazwą ) . Brr.. robactwa ! Znam ten ból :wink:
|
|
Wysłany:
Pią 13:43, 10 Lip 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kama06, hej
ann, nie lubisz robaczków i bączków? :D
|
|
Wysłany:
Pią 13:44, 10 Lip 2009 |
|
LicenceToKill
Pulmonolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hey Kama :)
To jak, wybieramy któryś temat ? :>
Sysiu jedna trzecia należy Ci sie w 100% :wink:
|
|
Pią 13:45, 10 Lip 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kama, a na co masz alergię?
Fajna ta "Kryminalistka"? Jaki to rodzaj literatury?
I ja tez niecierpię robaków... Jak kazdy chyba ;)
|
|
_________________ "Może wariaci to tacy ludzie, którzy wszystko widzą tak, jak jest, tylko udało im się znaleźć sposób, żeby z tym żyć."
W. Wharton "Ptasiek"
Wysłany:
|
scribo
Kochanka klawiatury

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
scribo napisał: | Bo podobno jest tam jeden bóg w trzech osobach... chyba, że nie, hmm? |
Hm... no własnie - nie dość że jeden Bóg w trzech osobach to jeszcze całe zastępy świętych, którym budowane są ołtarze... czy nie przypomina Wam to wierzen starogreckich ;)
A jeśli juz lesio optuje za tematem nie-religijnym, to zauważyłam że w ankiecie o nas zwykle wszyscy jesteście bardzo tolerancyjni wobec mniejszości tzw seksualnych ;) oraz że nikt nie brał narkotyków, nie pali itd... skąd więc to złe mniemanie o dzisiejszej młodzieży ;)
Ostatnio zmieniony przez Syśka dnia Pią 13:49, 10 Lip 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Syśka
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sysiu, a czy Ty zawsze do wszystkiego przyznajesz się publicznie? ;)
Ale racja, dzisiejsza młodzież jest... No, jest jaka jest ;)
|
|
Wysłany:
Pią 13:48, 10 Lip 2009 |
|
LicenceToKill
Pulmonolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Syśka napisał: | czy nie przypomina Wam to wierzen starogreckich |
Szczerze mówiąc to tak, chociaż wg wierzących bóg jest tak wszechmocny, że nie ma rzeczy niemożliwych. Dał kazdemu z tych świetych cząstkę swojej mocy, czy coś... Jak dla mnie to i tak bez znaczenia - jestem ateistką.
Sysiu, pojęcia nie mam skąd to złe mniemanie :D Może po prostu tylko my jesteśmy taką dobrą częscią społeczeństwa ^^?
|
|
W. Wharton "Ptasiek"
Wysłany:
Pią 13:50, 10 Lip 2009 |
|
scribo
Kochanka klawiatury

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Alergie to nie wiem na co mam.. ale na pewno na jakieś pyłki.. oczy swędzą.. nos zatkany cały czas.. i oddychać nie mogę. Książka fajna :P z niej można się dużo nauczyć o kryminalistyce.. np. o broniach jest , co to kryminalistyka, oględziny miejsca , naboje itp :) Robactwa też nienawidzę ! straszne :D Ann współczuje tego bąka :D :)
|
|
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
/'Life's a bitch until you die.'
----------
Ubrana u siebie ;d
Wysłany:
Pią 13:52, 10 Lip 2009 |
|
Kama06
Patomorfolog

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Syśka napisał: | A jeśli juz lesio optuje za tematem nie-religijnym, to zauważyłam że w ankiecie o nas zwykle wszyscy jesteście bardzo tolerancyjni wobec mniejszości tzw seksualnych oraz że nikt nie brał narkotyków, nie pali itd... skąd więc to złe mniemanie o dzisiejszej młodzieży |
I to jest dobry temat :wink:
Ja zaznaczyłem że jestem nietolerancyjny dla kilku grup społecznych. Po drugi co do palenia odpowiedziałem nieco wymijająco :wink: Owszem zdarza mi się "zajarać szluga" czy palić sziszę, nikt nie jest doskonały :) Co do narkotyków to i tak się nikt nie przyzna bo mozna mieć sporszy konflikt z prawem. A co do tej złej młodzieży :D
To taka młodzież ma lepsze sposoby spędzania wolnego czasu niż siedzenia na forum o jakimś serialu i wypełnanie ankiet. Przecież można opić się winem, okraść kogoś czy iśc na jakiś dym :wink:
|
|
Pią 13:56, 10 Lip 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 977, 978, 979 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 978 z 1383 |
|