Oby nie było <3 ! Z drugiej strony racja. Ja coraz bardziej jestem przekonana, że w którymś momencie Booth rzuci się na Bones i ją pocałuję lub vice versa.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 21:21, 25 Kwi 2011
Marguerite właśnie chciałam zaproponować przeniesienie się tam :P
GUśka chodźmy do Rozmówek o Bones :)
Pon 21:25, 25 Kwi 2011
No widzisz, to nie jest aż tak cudowny, jakby był to powinno być mu przykro hahaha
Powiedział, że skoro myślę o nim, to nie jest mu przykro, ale przeprosił za to, że nie jest mu przykro :mdleje:
Rozpisałam 40 czasowników z francuskiego, zrobiłam te zadania z chemii, próowałam zrobić zadanie z matmy, ale mi nie wyszło i zrobiłam 6 zadań z fizyki. Może machnę sobie jeszcze tematy z bio?
Powiedział, że skoro myślę o nim, to nie jest mu przykro, ale przeprosił za to, że nie jest mu przykro mdleje
A chyba, że tak. No to ja nic nie poradzę, to rzeczywiście jakiś ideał ;)
jeanne napisał:
Rozpisałam 40 czasowników z francuskiego, zrobiłam te zadania z chemii, próowałam zrobić zadanie z matmy, ale mi nie wyszło i zrobiłam 6 zadań z fizyki. Może machnę sobie jeszcze tematy z bio?
Ja się wykąpałam, ale jakoś nawet to nie sprawiło mnie przyjemności mimo, że się wygrzewałam w gorącej wodzie :C
Hej, hej, wpadłam tylko na moment pogratulować nimfce - nie jestem sama już w moich działach, gratuluję, Nietoperku ;) (:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Shitzune dziękuję :)
Mogę się pochwalić, że już nawet uprzątnęłam dwa offtopowe posty w naszym "rewirze" :P Co tam, że dopiero po konsultacji z Marg i Arr :P
Dobranoc kochani do napisania po południu, najprawdopodobniej :*
Pon 23:36, 25 Kwi 2011
Hej kochani :*
Jestem śpiąca, niewyspana i jadę właśnie na trening :P
Wto 9:30, 26 Kwi 2011
Kochani, zapraszam wszystkich fikopisarzy do wzięcia udziału w Konkursie Fikowym, śmiało, śmiało, nie wstydzić się. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Hej kochani :*
Jakie tu pustki dzisiaj.
Ja właśnie wracam z baaaardzo długiego spaceru...
Jak wam mija dzień?
Wto 17:26, 26 Kwi 2011