Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 137, 138, 139 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shitzune napisał:
I żeby wf mi wypadał w ustalonych godzinach.

Shee, istnieje możliwośc zapisania sie na zajęcia z wf-u, które odbywają się w innym terminie niz plan przewiduje, ja np. kiedys chodziłem na turystykę :) Były to chyba 4 wyjścia w semestrze gdzieś w okolicach lub na obrzeżach Warszawy. Później zapisałem sie na COOLturystykę :) a teraz już drugi rok nie będe miał wf-u bo jest tylo do 3 roku włącznie.

PostWysłany: Pon 19:42, 27 Wrz 2010
sajmon
Stażysta
Stażysta

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

Cytat:
Biedny głównie dlatego, że są sesje, koła, wejściówki... Very Happy

Ojoj, ale tragedie życiowe :mrgreen: Ja tęsknię czasem za studiami, choć pracowałam podczas studiów i wcale nie było tak fajnie wkuwać po nocach i pisać pracę mgr bez dnia urlopu :roll: A student dzienny, jeśli nie pracuje, to raczej nie ma za dużo zajęć, żeby był taki biedny tylko dlatego, że musi się nauczyć na 'koło'? :mrgreen:

Dodano 2 minut temu:

kremówka, no jak Ci niepotrzebne, to rzeczywiście zbędny wydatek. w moim przypadku awaryjnie przynajmniej musiałam mieć jako druga w domu :roll: Swojego samochodu teraz już nie mam, bo nie jest mi niezbędny, a nie zarabiam tyle, żebym mogła bez wyrzeczeń pozwolić sobie na autko :roll:

PostWysłany: Pon 19:45, 27 Wrz 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

alhambra, to ok, student biologii dziennej biedny jest ;).
Ale jestem w stanie sobie wyobrazić, że praca jest zupełnie inną bajką i można za studiowaniem zatęsknić :)

PostWysłany: Pon 19:45, 27 Wrz 2010
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

sajmon napisał:
Shee, istnieje możliwośc zapisania sie na zajęcia z wf-u, które odbywają się w innym terminie niz plan przewiduje

No a właśnie ja bym chciała, zeby mój wf wypadał dokładnie wtedy, kiedy przewiduje to plan. Bo inaczej wyląduję z wielką dziurą między poranną matematyką a popołudniową biologią komórki. A za bardzo mi zależy na matmie i za bardzo lubię biologię, żeby sobie od czasu do czasu darować jedno albo drugie (oba to wykłady). I strasznie nienawidzę marnowania czasu.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 19:47, 27 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Ewel, ale ja wiedziałam, czym jest praca, jeszcze jak studiowałam :)

Ewel napisał:
student biologii dziennej biedny jest

:] jak każdy :]
Dobra, zwijam się już, bo trzeba się szykować na jutro :roll:

PostWysłany: Pon 19:47, 27 Wrz 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Shitzune napisał:
No a właśnie ja bym chciała, zeby mój wf wypadał dokładnie wtedy, kiedy przewiduje to plan

No własnie chciałem napisac sprostowanie, wtedy nie przeczytałem do końca tego co napisałaś, bo musiałem lecieć do kuchni.

PostWysłany: Pon 19:49, 27 Wrz 2010
sajmon
Stażysta
Stażysta

Powrót do góry

właśnie wróciłam od dermatologa i umieram ;X a w piątek czeka mnie wycieczka do rodzinnej po skierowanie na usg. jeju na samą myśl mi słabo :roll:

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Pon 19:55, 27 Wrz 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Nemezis, a co ci, biedaku?
A, miałam być dla ciebie ostra - co z Fetą, niedobrzalcu? *bije po łapach*

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 19:58, 27 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

sciągnęłam sobie dexterka nowego, więc znikam na jakąś godzinę oglądać, mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze będzie jak obejrzę ;)

avek i banner mojej roboty

TuSinka No. 16
Bo oboje nie lubimy poniedziałków... - Raz3r's sister ;*

PostWysłany: Pon 19:58, 27 Wrz 2010
kremówka
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Pochwał: 11

Miasto: Kraków
Powrót do góry

Shitzune napisał:
Bo inaczej wyląduję z wielką dziurą między poranną matematyką a popołudniową biologią komórki.

Niestety czasem tych przerw nie da się uniknąć, jeszcze jak jest mała grupa osób na jakichś zajęciach to można się porozumieć, pójść do prowadzącego i przełożyć zajęcia na inny termin, ale wszyscy bez wyjątku muszą się na to zgodzić. My tak 2 razy zrobiliśmy,

Ostatnio zmieniony przez sajmon dnia Pon 20:03, 27 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Pon 20:01, 27 Wrz 2010
sajmon
Stażysta
Stażysta

Powrót do góry

Shitzune no właśnie dziś miałam poprawić, ale u lekarza tyle czasu spędziłam :< Obiecuje, że jutro dostaniesz ostateczną wersję! :oops:
Mi wylazły takie brązowe plamki na szyi i obojczyku i jedna na linii kręgosłupa, a że kiedyś miałam łupież różowaty (czy jakoś tak) to wolałam iść z tym od razu, bo smarowanie się sterydami 2 razy dziennie nie jest fajne. Dr Iwonka mnie obejrzała, uznała, że to może być tarczyca, ale tsh 3 tyg temu badałam i było ok, więc mam iść na usg tarczycy. (trochę chaotycznie piszę...) No i jeszcze muszę zaliczyć neurologa i echo serca (to fajnie brzmi :twisted: )

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Pon 20:02, 27 Wrz 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Powrót do góry

alhambra, no to pechunio :]

alhambra napisał:
jak każdy

teraz jak każdy? :P Po prostu siedzę w tym, więc wiem jak jest ;) Jednak, żeby nie było, że narzekam :P lubię moje studia z całym tym bałaganem :D

PostWysłany: Pon 20:05, 27 Wrz 2010
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

A ja nie mogę znaleźć Dextera. A torrenty to dla mnie czarna magia. Bu. :(

PostWysłany: Pon 20:07, 27 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Shee

Spojler:

http://www.oneddl.com/

Ja tutaj znajduję wszystkie seriale na ekhem, normalnych serwerach ^^

PostWysłany: Pon 20:11, 27 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Shitzune zapomniałam wspomnieć, że kocham twój podpis <3

Dobra robaczki ja uciekam, bo za godzinę Mentalista a ja jeszcze lekcji nie ruszyłam. :roll:

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Pon 20:15, 27 Wrz 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 137, 138, 139 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny
Strona 138 z 649

Skocz do: