Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 505, 506, 507 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sal, a ja jestem garbata. i się rozbieram na basenie, bo mi to wisi i powiewa, że wyglądam jak Dzwonnik z Notre Dame.
a może najpierw być pochodziła w weekendy na basen z jakąś dobrą koleżanką, trochę się poduczyła i potem chodziła ze szkołą? pływanie to dobry sport. podobno najlepszy dla kręgosłupa.
a z nauczycielką co nie tak?

PostWysłany: Pon 15:05, 06 Wrz 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

mari, widzisz, nie chodzi o to, że mam jakieś specjalne kompleksy, ale wysypkę i rany na całym ciele. Mi osobiście się takie sytuacje nie zdarzyły, bo nie chodzę na basen, ale z relacji innych atopików słyszałam, że zdarzało im się zostać nawet wyproszonym przez ratowników czy po prostu objechanym przez ludzi. Bo faktycznie, wygląda to okropnie, zaraźliwe nie jest, ale skąd wszyscy mają to wiedzieć :roll: Czasami wytłumaczenie niewiele daje, bo ludzie wiedzą swoje i już.
Problem leży w tym, że ja nie mam pływających koleżanek. Poza tym chlor mi koszmarnie działa na skórę. Po zwykłym kąpieli w domu mam problem, co tu mówić o basenie.

Co do nauczycielki, trudno mi wytłumaczyć, co konkretnie do niej mam, bo ona po prostu jest specyficzna. Delikatnie mówiąc. Na przykład nie można nosić długich spodni. Bo jej się to nie podoba. A moje nogi nie zawsze się nadają do pokazywania, niestety :roll: Nie można nie ćwiczyć. Choćby się waliło paliło, brzuch boli - ćwiczysz. I wiesz, ona po prostu jest okropna. Jak zaczęła nam nawijać o tym, że ludzie się nie myją, że śmierdzą, że ona nie ma skrupułów komuś wytknąć, że brzydko pachnie, że my się mamy myć... I mało tego, opisywała nam co dokładnie mamy szorować. Ble.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pon 15:12, 06 Wrz 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Witam :D
Wróciłam z ukochanej szkoły, a dzień dzisiejszy rozpoczął się niesamowicie: lekcją angielskiego z Królową! :mrgreen:

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Pon 15:18, 06 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Sal, matko, to co piszesz układa się w obraz nędzy i rozpaczy :shock:
nie ma gdzieś niedaleko Ciebie basenu z ozonowaną wodą? może to by łagodniejsze było, niż chlorowana...
mam nadzieję, że trafię na bardziej wyrozumiałych wuefistów. żeby dało im się wytłumaczyć, że niektórych rzeczy nie ze swojej winy zrobić nie umiem.
i ja zawsze ćwiczę w długich spodniach!

powiedz, co Ci jest? czemu tak Ci się robi ze skórą? (jeżeli chcesz o tym mówić) to brzmi okropnie...

hej, Żaneciu, też się zakochałaś w swojej nowej szkole? ;)

PostWysłany: Pon 15:19, 06 Wrz 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

maria lucie napisał:
mam nadzieję, że trafię na bardziej wyrozumiałych wuefistów. żeby dało im się wytłumaczyć, że niektórych rzeczy nie ze swojej winy zrobić nie umiem.
i ja zawsze ćwiczę w długich spodniach!

Na wuef w witkacym się nie chodzi podobno? ;)

Zmokłam! A Warszawa śmierdzi. Jutro WRESZCIE idę do tego lekarza, a pojutrze znów wybywam, znów do Dąbro, tym razem sprzedać podręczniki (btw, młodzieży z Warszawy, jakbyście jakieś potrzebowali, to jak mam, to służę). A dzisiaj jeszcze fitness - chyba umrę jak wrócę.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 15:37, 06 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Mam atopowe zapalenie skóry. Nie jest to żadna straszna choroba, ale nieszczególnie przyjemna. Swędzenie -> drapanie -> rany -> gojenie -> swędzenie... I tak w kółko, w kółko ;) Jest różnie, raz lepiej, raz gorzej, ale staram się nie narzekać. Gdyby tylko nie ten głupi basen...
Najbliższy ozonowany jest w Lublinie. A z dojazdami problem.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'

PostWysłany: Pon 15:38, 06 Wrz 2010
Salamandra

Powrót do góry

Marysiu, kochanie, od dzisiaj ją uwielbiam! :mrgreen: Jutro znowu angielski na pierwszej lekcji - żyć, nie umierać :mrgreen: A co tam u Ciebie w szkółce? :> :D

Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Pon 15:41, 06 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Na wuef w witkacym się nie chodzi podobno?

teoria jest taka, że w Witkacym robisz tylko to, co Ci się chce.

Dodano 43 sekund temu:

zaneta94 napisał:
A co tam u Ciebie w szkółce?

mamy w łazienkach automaty ze szczoteczkami za 2 złote :mrgreen:

PostWysłany: Pon 15:41, 06 Wrz 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Cytat:
mamy w łazienkach automaty ze szczoteczkami za 2 złote Mr. Green

I co? Korzystasz? :hahaha:

PostWysłany: Pon 15:42, 06 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Witajcie. Palce znów mam jak kostki lodu, chyba je zacznę moczyć w gorącej wozie, bo ogrzewanie o kubek z ciepłą herbatą nic nie daje. Marznę i oglądam od nowa 3 sezon True Blood.
Co u Was? Może cieplej niż u mnie.. ;)

avek i banner mojej roboty

TuSinka No. 16
Bo oboje nie lubimy poniedziałków... - Raz3r's sister ;*

PostWysłany: Pon 15:44, 06 Wrz 2010
kremówka
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Pochwał: 11

Miasto: Kraków
Powrót do góry

Cytat:
Co u Was? Może cieplej niż u mnie.. Wink

Czy cieplej to nie wiem, ale przynajmniej wreszcie nie pada :D

PostWysłany: Pon 15:46, 06 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Cytat:
mamy w łazienkach automaty ze szczoteczkami za 2 złote

Rzadko się widuje takie dziwy :D I jak to działa? Wrzucasz pieniążek, naciskasz guzik i wypada szczoteczka? Można wybierać kolory? :)

PostWysłany: Pon 15:48, 06 Wrz 2010
Salamandra

Powrót do góry

Sal, współczuję.
strasznie nie lubię, jak coś mi się robi ze skórą. brrr.

hej, Kremówko!
ja się grzeję piekarnikiem. przyniosłam sobie laptopa i zeszyty do kuchni, oglądam film i piekę ciasteczka, a potem będę musiała ogarnąć dzisiejsze notatki, bo mam wszystkie w brudnopisie, a powinny być w zeszytach.

Dodano 1 minut temu:

Salamandra napisał:
Wrzucasz pieniążek, naciskasz guzik i wypada szczoteczka? Można wybierać kolory?

kolorów chyba wybierać nie można, dostajesz, jaka Ci wyleci. ponoć nawet pasta w komplecie! :mrgreen: (muszę wypróbować, jak nikt nie będzie patrzył)

PostWysłany: Pon 15:50, 06 Wrz 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

zaneta94 u mnie też nie pada, ale zimno wciąż...a poza tym, gdziekolwiek bym nie mieszkała, to w moim pokoju jest zawsze najzimniej (a zmieniałam pokój raz, ale to zimno za mną łazi po prostu)...

maria lucie no ja bym się w kuchni rozłożyła, tyle że nawet w niej stołu nie mam, a na podłodze na kafelkach zimnych mi się nie chce siedzieć ;) nawet przy piekarniku ;)

avek i banner mojej roboty

TuSinka No. 16
Bo oboje nie lubimy poniedziałków... - Raz3r's sister ;*

PostWysłany: Pon 15:51, 06 Wrz 2010
kremówka
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Pochwał: 11

Miasto: Kraków
Powrót do góry

Dzisiaj w złotych tarasach widziałam w łazience automat z tamponami, też za dwa złote (tampon, nie automat). ;)

A u mnie pada, cały dzień. :(

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 15:53, 06 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 505, 506, 507 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 506 z 636

Skocz do: