|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 404, 405, 406 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
wiolka17 napisał: | I Ci w tyłek pójdą, o! Twisted Evil hahaha |
Tez chcę pierogów z grzybami co w tyłek idą!
wiolka17 napisał: | *podaje Nutt talerz zupy* Uważaj, gorąca, na ogniu gotowana! Mr. Green
|
Dzięki! *połyka zupę za szybko i zaczyna się dusić...* :mrgreen:
wiolka17 napisał: | Nutt, kiedy Ty nie głodujesz? Wink |
Kiedy Iga z Londynu przyjeżdża...
Dodano 2 minut temu:
Guśka_ napisał: | A nie, bo w Uda hahaha |
Uda przez duże U... Aaach... Mogliby z nich robić eksponat w muzeum jakimś...
|
|
Wto 12:06, 31 Sie 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
kompletnie za Wami nie nadążam, bo jestem zajęta tłumaczeniem swojej przyjaciółce, że się boję nowej szkoły.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Wto 12:08, 31 Sie 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee, tak, do Witkacego.
kilka osób z klasy znam, ale o wychowawcach i nauczycielach nie wiem nic i to mnie najbardziej przeraża. dwóch wychowawców na klasę! a jak mi się trafi dwóch świrów?!
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Wto 12:15, 31 Sie 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | dwóch wychowawców na klasę! |
U mnie też było dwóch, ale ten drugi był bardziej tylko z nazwy ;) W sensie używało się go tylko wtedy, kiedy "główny" wychowawca jest nieosiągalny, a ty masz zwolnienie i chcesz wyjść ze szkoły i ktoś ci to musi podpisać :D
Ale do Witkacego można w sumie wchodzić i wychodzić bez problemu... wiem, bo sama raz weszłam, nawet się władowałam do klasy. Nie jestem w stanie stwierdzić, czy to była lekcja czy przerwa, ale chyba lekcja xD
Nauczyciele podobno są fajni, mnie najbardziej ze słuchu do gustu przypadł pan Zych znany ze swoich swetrów w romby xD
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Wto 12:20, 31 Sie 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Nauczyciele podobno są fajni, mnie najbardziej ze słuchu do gustu przypadł pan Zych znany ze swoich swetrów w romby xD
|
mam nadzieję, że będzie fajnie, mam nadzieję.
jest w internecie harmonogram roku szkolnego. i zgadnij co, zgadnij? zimowy wyjazd ze szkołą jest akurat wtedy, kiedy ja mam termin w szpitalu zarezerwowany, byczo...
|
|
Wysłany:
Wto 12:22, 31 Sie 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dziś rano stwierdziłam, że chcę wrócić do szkoły, wierzycie?
Przy śniadaniu mama powiedziała: "szkoda, że pada, poszłybyśmy do miasta". Zmroziło mnie aż, bo wiem, co oznacza nasze wyjście na zakupy i gdzie mnie doprowadzi...
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Wto 12:25, 31 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | kompletnie za Wami nie nadążam, bo jestem zajęta tłumaczeniem swojej przyjaciółce, że się boję nowej szkoły.
|
chciałabym poczuć ten strach, uwierz
|
|
Wysłany:
Wto 12:30, 31 Sie 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | mam nadzieję, że będzie fajnie, mam nadzieję. |
Będzie dobrze. Ja najgorzej wspominam 1 tydzień - po prostu ciężko się było przyzwyczaić, no i dojazdy mnie wykańczały. Ale później już było lepiej. Wiadomo, że trafi się zawsze jakiś upierdliwy nauczyciel, ale to raczej nie koniec świata. :)
Juniuś witaj :)
Cytat: | Dziś rano stwierdziłam, że chcę wrócić do szkoły, wierzycie? |
Ja na swój sposób też chcę. Nie mam czegoś takiego, że: o rany, jeszcze rok. Tylko zrywanie się o 6 napawa mnie lekką zgrozą. :roll:
|
|
Wto 12:33, 31 Sie 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wgl to byłam w empiku, wczoraj. I tej książeczki z łaciny już nie mają. Więc dziękuję Ci pięknie maria lucie za te skany! :* Co ja bym bez Ciebie zrobiła!
A jeszcze mama mi uświadomiła że w klasycznej klasie jest j. grecki :shock: dead
Ostatnio zmieniony przez ann dnia Wto 12:34, 31 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | chciałabym poczuć ten strach, uwierz |
ciężko powiedzieć, która z nas ma gorzej w tym momencie, co? ;)
nie no, nie chce mi się znowu całej klasie i wuefistom tłumaczyć, czemu mam gorset, czemu nie, i takie tam...
|
|
Wysłany:
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | nie no, nie chce mi się znowu całej klasie i wuefistom tłumaczyć, czemu mam gorset, czemu nie, i takie tam... |
Oj, wytłumaczysz na początku i będziesz mieć spokój. :)
|
|
Wto 12:34, 31 Sie 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie w sumie prawda! Trudno ocenić. Ja tam wolę nowe otoczenie i nowych ludzi. Lubię zawierać bardzo nowe znajomości. To zależy od człowieka.. bo może jakbyś Ty była w mojej sytuacji to byś nie przejmowała się tym że masz takich a takich ludzi w okół którzy tylko dokuczają i dokuczają.
maria lucie napisał: | nie no, nie chce mi się znowu całej klasie i wuefistom tłumaczyć, czemu mam gorset, czemu nie, i takie tam... |
jeden raz powiesz i się odczepią!
|
|
Wysłany:
Wto 12:35, 31 Sie 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17, a w której ty jesteś klasie?
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Wto 12:36, 31 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann, jak będę miała chwilę, to Ci doskanuję więcej, jak chcesz ;)
greka jest faaajna!
znam po grecku trzy słowa! arete to jest dzielność etyczna (inaczej cnota), peripatetikos to przechadzający się (ach, kocham to słowo), a gnosa to jest wiedza. już się mogę z każdym dogadać :mrgreen:
Dodano 57 sekund temu:
wiolka17 napisał: | Oj, wytłumaczysz na początku i będziesz mieć spokój |
niezbyt, mojej klasie w gimnazjum tłumaczyłam grubo ponad rok a niektórzy i tak nie zrozumieli.
|
|
Wysłany:
Wto 12:38, 31 Sie 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 404, 405, 406 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 405 z 636 |
|