|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 248, 249, 250 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
alhambra ciebie irytuje, a ja się dowiedziałam,że wyglądam jakby mnie pociąg potrącił... Choć skoro wszystko mnie boli,to raczej zrozumiałe,że mam minę jaką mam :? No,ale czy ktoś mnie zrozumie ? Nie
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Nie 13:31, 22 Sie 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | No,ale czy ktoś mnie zrozumie ? |
Tak, ja Cię zrozumiem. Od jakiegoś czasu mnie boli i mam od zawsze skwaszoną minę, co mi każdy wypomina.
A ostatnio koleżankę spotkałam na ulicy, a ona do mnie: "Cześć, gniewna". Nie skumałam, o co jej biega, a ona, że wyglądam zawsze, jakbym miała kogoś zabić...
|
|
Wysłany:
Nie 13:34, 22 Sie 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra dobrze,że choć ty ;) A może masz jakieś mroczne zamiary ?? Jak coś dzwoń, ciało pomogę ukryć :twisted: Podejrzewam,że gdyby moja głowa i mój kark przestały mnie boleć,to miałabym inna minę,a tak...
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Wysłany:
Nie 13:41, 22 Sie 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | Podejrzewam,że gdyby moja głowa i mój kark przestały mnie boleć,to miałabym inna minę,a tak.. |
To ja zajmuję dół, bo mnie kręgosłup boli od kilku miesięcy i nikt nie może mi pomóc :(
Marguerite napisał: | A może masz jakieś mroczne zamiary zapytajnik Jak coś dzwoń, ciało pomogę ukryć Twisted Evil |
A owszem, owszem :twisted: Jest kilka osób do odstrzału. Na razie szkoda mi ręce brudzić niektórymi, ale z czasem i to się zmieni, jak poziom mojej irytacji osiągnie poziom, którego jeszcze nie osiągnął...
Ojca nie będę ruszać, minie mu...albo mi... :roll:
|
|
Wysłany:
Nie 13:45, 22 Sie 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka_ napisał: | Mam fale, a chcę mieć Loki ! |
też bym chciała loki :( a jak nie loki to całkiem proste :D
Guśka_ napisał: | pzreraziłam się tą `czarną dziurą` na twojej twarzy. Boże oddaj mi włosy |
Trzeba zasłaniać problematyczne części ciała xD
A włosy też będziesz z czasem takie miała :) uroooosną! :D A teraz też masz bardzo ładne :)
Shitzune napisał: | Chasp, a już myślałam, że się ujawnisz Zobaczysz, jak cię odwiedzę, to ci zrobię trylion fotek i opublikuję gdzie się da! |
Ma mordka jest wybitnie niewyjściowa i przede wszystkim niefotogeniczna xD :(
Shitzune napisał: | O ile w ogóle kiedykolwiek dotrę do Wrocławia. |
:shock: :shock: Czyżby pojawiły się jakieś problemy? :cry:
Marguerite napisał: | Podejrzewam,że gdyby moja głowa i mój kark przestały mnie boleć,to miałabym inna minę,a tak... |
alhambra napisał: | Cześć, gniewna". Nie skumałam, o co jej biega, a ona, że wyglądam zawsze, jakbym miała kogoś zabić... |
Rozumiem wa, ale skąd inni maja o tym wiedzieć? Rozumiem, że to wkurza, ale nic na to nie poradzimy :( I kolejny raz widzimy jak pozory mylą...
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Nie 13:48, 22 Sie 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
To ja zajmuję dół, bo mnie kręgosłup boli od kilku miesięcy i nikt nie może mi pomóc |
Ojj,to niedobrze,że tak jest.
alhambra napisał: | Jest kilka osób do odstrzału. |
Jak już odstrzelisz powiadom, pomyslimy co zrobić,by ślady zatrzeć :twisted: i by Cie nikt nie podejrzewał
|
|
Wysłany:
Nie 13:51, 22 Sie 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chasper napisał: | Rozumiem wa, ale skąd inni maja o tym wiedzieć? Rozumiem, że to wkurza, ale nic na to nie poradzimy Sad I kolejny raz widzimy jak pozory mylą... |
Co do mojej miny "młodej gniewnej", to nie wynika ona tylko z bólu. Boli od kilku m-cy, a minę mam taką od lat... Chyba po prostu tak mam, jestem zgorzkniałym, starym zgredem :) A to powinni wiedzieć moi znajomi, powinni się przyzwyczaić, mieli czas :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Nie 13:52, 22 Sie 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hello ale u mnie gorąco... potaplałam się w basenie i biegiem do kilmatyzacji, bo padam...
Marg, ale mam dla Ciebie suweniry :buja w oblokach:
|
|
Wysłany:
Nie 13:54, 22 Sie 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jak już odstrzelisz powiadom, pomyslimy co zrobić,by ślady zatrzeć Twisted Evil i by Cie nikt nie podejrzewał |
Mnie? Któż by śmiał? Jestem tak niewinna, że nikt by o tym nie pomyślał :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Nie 13:54, 22 Sie 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch :*:*:* Cześć Ci, suweniry mówisz 8) mam do Ciebie romans tak w ogóle
Chasper mi chodzi tylko o to,że moja rodzicielka mogłaby się ze mnie nie śmiać
|
|
Wysłany:
Nie 14:05, 22 Sie 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch, dostałaś moje głosy na Koguty ;>?
Marguerite napisał: | mi chodzi tylko o to,że moja rodzicielka mogłaby się ze mnie nie śmiać |
no, skoro o mame chodzi, to faktycznie nieprzyjemna sytuacja :?
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Nie 14:09, 22 Sie 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | Arroch :*:*:* Cześć Ci, suweniry mówisz 8) mam do Ciebie romans tak w ogóle
|
No suweniry, suweniry ;]
ooo jaki romans? Kto romansuje? 8)
Dodano 38 sekund temu:
Chasper zimowe kury, dostałam ;)
|
|
Wysłany:
Nie 14:14, 22 Sie 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nigide
Immunolog

Pochwał: 8
Miasto: Lidzbark Warmiński
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 248, 249, 250 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 249 z 636 |
|